Afisaj electronic LED

Vezi descriere
 • PROMOTII SI REDUCERI

  PROMOTII SI REDUCERI

 • CONSULTANTA PERSONALIZATA

  CONSULTANTA PERSONALIZATA

 • REALIZATE LA COMANDA

  REALIZATE LA COMANDA

 • LIVRARE RAPIDA

  LIVRARE RAPIDA

Afisaj electronic cu LED-uri ALBE pentru SALON INFRUMUSETARE

Afisaj electronic cu LED-uri programabil cu imagini

Crește-ți vizibilitatea afacerii cu un afisaj led electronic programabil la preț accesibil

Alege să devii mai vizibil în fața clienților tăi chiar și de la distanța sau în condiții de soare puternic, utilizând un afisaj led electronic programabil la prețuri accesibile și calitate premium de la smarsoft.ro. 

O metodă stradală eficientă de promovare ce poate fi utilizată în afacerea ta, indiferent de domeniul în care activezi, te va face să devii mai vizibil dar și să te diferențiezi de concurență. 

Memoria vizuală este una dintre cele mai utilizate memorii de care ne folosim zilnic, iar aceasta poate avea un impact masiv în mintea potențialilor tăi clienți. 

Descoperă o soluție eficientă de a te promova chiar și în orașe cu trafic intens, utilizând afișaje pentru firmă cu leduri ce te vor face să ieși în evidență, chiar și pe distanțe extinse. 

Alegeți dimensiunea dorită și bucură-te de calitate, claritate a mesajelor transmise și garanție a produselor, timp de 4 ani. 

Fă-te remarcat cu afișaje firmă cu led-uri și mesaje vizibile în mișcare

Ofertele și produsele tale se modifică constant pentru a se plia pe nevoile clienților tăi. Iar atunci când alegi să utilizezi afișaje de firmă cu led-uri, ai posibilitatea să programezi mesajele pe care îți dorești să le transmiți potențialilor tăi clienți, foarte ușor. 

Mai mult  decât atât, te vei bucura de mesaje în mișcare ce au o vizibilitate excelentă de la distanță, datorită luminii care se distinge în orice condiții meteo sau trafic aglomerat. 

Folosind aceste afișaje cu soft foarte intuitiv, vei face programarea mesajelor cu foarte mare ușurință, iar luminozitatea poate fi setată în funcție de nevoile tale sau de lumina de afară  noapte/zi, având aceeași claritate a literelor, în ambele cazuri. 

Alege să te promovezi diferit și să te faci remarcat într-un mod ce ține pasul cu promovarea modernă dar și cu viața activa a clienților tăi. 

Descoperă afisajul electronic programabil perfect pentru mediul exterior

Promovarea are un rol esențial în orice business iar afisajele stradale, deși o metodă clasică este una care funcționează încă din cele mai vechi timpuri dar și în prezent. 

Alege să te folosești de o soluție cu care vei ieși în evidență, inclusiv în condiții de lumină puternică, datorită led-urilor speciale produse de Broadcom, fiind unele dintre cele mai puternice leduri de 5 mm. 

Fie că vrei să folosești mesaje statice precum numele firmei tale  sau mesaje în mișcare care rulează cu o viteză aleasă de tine, precum ora exactă, data sau temperatura, care vor fi înregistrate în timp real sau chiar oferta zilei,  te bucuri de un produs de calitate cu o carcasă din aluminiu eloxat. 

Acest material îi permite panoului să funcționeze optim în orice condiții, chiar și atunci când este expus la temperaturi extreme de -40 sau + 85 grade. 

Alege oricare panou din gama noastră pentru afacerea ta și vei fi sigur că acesta va funcționa perfect în mediul exterior, iar mesajul tău va fi la fel de vizibil indiferent de condițiile meteorologice, precipitații abundente, vânt, praf sau ninsoare. 

Descoperă întreaga gama de produse de pe smarsoft.ro sau pesonalizează-ți afișajul în dimensiunea, structura sau culoarea dorită și decide să îți crești afacerea, utilizând o metodă de marketing eficientă și de impact. 

expand_moreVezi mai multexpand_more

Parerile clientilor