InovatieInovație

Pentru că suntem inventatori, soluțiile noastre de afișaj electronic sunt dezvoltate pe baza unei arhitecturi proprii ce cuprinde:

 1. module LED SmarSoft ®
 2. controller cu soft customizat, dispozitive de comandă sau senzori
 3. soft PC personalizat, în funcție de aplicație

Modulele LED SmarSoft® sunt diferite conceptual de modulele LED de origine asiatică, tip P10 sau altele.

Am proiectat o gama complexă de module LED, potrivite pentru orice aplicație:

Dotpitch 4.8mm Dotpitch 4.8mm
Dotpitch 6mm Dotpitch 6mm
Dotpitch 10mm Dotpitch 10mm
Dotpitch 12mm Dotpitch 12mm
Dotpitch 14mm Dotpitch 14mm
Dotpitch 15mm Dotpitch 15mm
Dotpitch 16mm Dotpitch 16mm
Dotpitch 20mm Dotpitch 20mm
Dotpitch 60mm Dotpitch 60mm
Modulele LED Smarsoft ® se diferențiază atât VIZUAL, cât și FUNCȚIONAL, de modulele LED asiatice.

În timp ce modulele asiatice respectă structura de 16 X 32, structura modulelor LED SmarSoft este una atipică, dar extrem de versatilă și fiabilă. În timp ce modulele LED 16 X 32 pot fi cumpărate online din diverse surse, soluțiile de afișaj electronic pe care le puteți comanda la SmarSoft sunt unice pe piață.

Noi nu producem afișaje LED cu dimensiunile de 16 X 96, 48 X 192, sau oricare multiplu de 16 X 32, pentru că la SmarSoft orice dimensiune înseamnă alegerea unui dotpitch potrivit, în funcție de distanța de vizibilitate, structura dorită, tipul de informație pe care doriți să îl afișați și aplicația în care se integrează afișajul solicitat.

Arhitectura SmarSoft pentru panouri cu LED

Include și foarte multe tipuri de controllere proiectate în funcție de aplicație. În cadrul arhitecturii afișajului cu LED, controllerul are rolul de a prelua informațiile care pleacă de la un dispozitiv de comandă (ex: calculator) și de a le transmite către suprafața de afișare cu LED-uri. Ne place să asociem controllerul cu cea a unui creier ce procesează rapid o cantitate foarte mare de informații.

Așa cum modulele LED SmarSoft se diferențiază de modulele LED asiatice de tip 16 X 32, tot așa și „creierul" panoului LED SmarSoft are o identitate proprie.

Iar „creierul" afișajului LED SmarSoft rulează un software personalizat, realizat la în funcție de aplicație / structură.

Aceasta este metoda inovativă prin care am putut dezvolta soluții profesionale, de tipul:

IMG_8410 Afișaj electronic complex cu forma triunghiulară, contorizează numărul de zile de la ultimul accident de munca și alți indicatori SSM
IMG_7369 Sistem de afișaje LED cu comandă GSM și aplicație de dispecerat
IMG_6738.jpg Sistem electronic format din afișaje cu LED-uri pentru monitorizarea și gestionarea locurilor libere dintr-o parcare
IMG_0317.jpg Ceas electronic cu LED-uri formă rotundă, carcasă exterioară din rășini poliuretanice ranforsate

ImpactImpact

Am ales să lucrăm cu cei mai buni producători de componente electronice pentru ca produsele noastre sa fie cele mai fiabile și ușor vizibile de la distanțe mari de pe piață.

Diferența dintre un afișaj low-cost și unul PREMIUM constă în componentele folosite, cele mai importante dintre acestea fiind LED-urile.

În anii 2013 și 2014 am încheiat contracte speciale de co-branding cu OSRAM Semiconductors și AVAGO Technologies.

Osram AvagoTehnologies Broadcom

Avago Technologies a fost fondată în anul 1961 ca divizie de semiconductoare a companiei Hewlett-Packard (HP). În anul 2016 a achiziționat compania BROADCOM, preluând și brandul acesteia

Motive pentru care SmarSoft a ales să încheie aceste parteneriate cu OSRAM și AVAGO:

 • ne ajută să avem o relație DIRECTĂ cu producători de renume, având astfel garanția că LED-urile pe care le folosim pentru a produce afișaje electronice sunt testate și selectate conform cerințelor și aplicațiilor noastre.
 • putem oferi garanție extinsă pentru soluțiile de afișaj cu LED de până la 10 ani!
 • putem onora comenzile în scurt timp, datorită stocurilor puse la dispoziție de cei doi producători cu renume mondial
 • cu ajutorul experților OSRAM și BROADCOM am realizat teste în laboratoarele lor specializate: s-au simulat condițiile de utilizare extremă (temperaturi foarte mari, foarte scăzute, umiditate ridicată) pentru a vedea modul în care se comportă modulele LED SmarSoft în timp. Iar timpul este cel mai bun aliat al produselor cu calitate PREMIUM, dar și cel mai mare dușman al produselor low-cost.

ImpactÎncredere

Considerăm că pe termen lung ÎNCREDEREA este ingredientul principal al unui parteneriat de succes. Iar încrederea se clădește în timp, prin respectarea angajamentelor asumate. Pentru a ne putea respecta promisiunile față de clienții care au ales panouri cu LED de la SmarSoft, partenerii pe care îi alegem trebuie să fie de încredere.

Prin urmare, am ales să colaborăm cu câteva dintre cele mai inovative și puternice firme de profil.

Osram AvagoTehnologies Broadcom TexasInstruments STMicroelectronics MaximIntegrated Microchip Hydro

SecuritateSecuritate

Am investit în SIGURANȚA produselor noastre!
 • Nu veți avea surprize neplăcute ca reclamele LED produse de SmarSoft Electronic să ia foc, deoarece toate protecțiile pe care le folosim (ex: lacuri siliconice, rășini poliuretanice, soluții) specifice produselor pentru mediul extern / industrial au atestările industriei militare.
 • Protecțiile eficiente previn oxidarea și distrugerea componentelor electronice și extind durata de viață a produselor.
 • Toate soluțiile de afișaj electronic cu LED realizate pentru funcționare în MEDIU EXTERN / INDUSTRIAL au nevoie de protecție la umezeală / condens / radiații UV / diferențe de temperatură.
 • Având în vedere că produsele SmarSoft au o durată de viață de peste 12 ani, toate elementele de protecție utilizate sunt de cea mai bună calitate.
 • Tratamentul cu lacuri (conformal coating) este foarte important pentru a proteja placa electronică (circuitul imprimat și componentele electronice) împotriva umidității, condensului, diferențelor de temperatură, aerului salin, prafului și altor factori ce pot afecta funcționarea optimă a produsului.

Acolo unde nu există tratament cu lacuri sau acesta este realizat cu lacuri necorespunzătoare, vor exista probleme de coroziune, cum se poate vedea în imaginea alăturată:

Firma SmarSoft Electronic realizează acest tratament cu lacuri siliconice industriale, utilizate preponderent în industria militară, auto sau aeronautică. Aceste lacuri sunt potrivite pentru aplicațiile utilizate în temperaturi extreme sau pentru aplicații supuse diferențelor termice. Temperatura lor de operare: de la -70 grade C la +200 grade C.

SIGURANȚA panourilor cu LED se referă și la rezistența materialelor / profilelor de aluminiu cu care se realizează reclama luminoasă. Pentru că lucrăm cu cei mai buni de pe piață, am ales firma HYDRO pentru realizarea sistemelor de aluminiu.

SAM_CruceVeche.jpg

Hydro este o companie norvegiană de aluminiu și energie regenerabilă, cu sediul central în Oslo. Este una dintre cele mai mari companii de aluminiu din lume, având activități în peste 50 de țări.

În parteneriat cu HYDRO, am proiectat un sistem propriu de profile de aluminiu, urmând exigențe de ordin estetic, dar și ale rezistenței mărite.

GarantieGaranție

LED-Last Technology ® înseamnă:

 • Durată de funcționare a afișajelor electronice peste 12 ani
 • Costuri ZERO de mentenanță pe toată perioada
 • Produs impecabil pe toată durata utilizării lui de către beneficiar

Reclamele luminoase realizate folosind LED-Last Technology ® sunt o investiție, având costul anual cel mai mic!

Raportând suma investită inițial la o durată foarte mare de viață (timp în care un afișaj electronic PREMIUM nu va genera costuri suplimentare), veți obține cel mai bun randament al investiției dumneavoastră: IMAGINE PROFESIONALĂ la costuri foarte avantajoase!

Suntem singurul producător din Europa de soluții de afișaj electronic care acordă garanție extinsă!

GarantiePremium GarantieUltraPremium

UnicitateUnicitate

Credem cu tărie că drumul cel mai bun și mai plin de satisfacții nu este cel pe care alții îl aștern pentru tine, ci acela pe care ți-l construiești singur.

La baza activității SmarSoft Electronic stă INOVAȚIA.

INOVAȚIA ne ajută să progresăm și să ne REINVENTĂM.

CaduceuForme complexe turnate din rășini poliuretanice ranforsate. Reclame luminoase complexe, gama Box Resin Technology ®
CaduceuTriplăm impactul soluțiilor de afișaj electronic cu ajutorul Tehnologiei LED Cluster ® Combinarea inovativă a LED-urilor ovale cu cele rotunde în acelasi pixel creează un efect suplimentar de strălucire
CeasStradalPrin această tehnologie, produsele devin vizibile de la sute de metri, fiind perfecte pentru trafic