Soluții de afișare cu LED-uri pentru sectorul INDUSTRIAL

Vezi descriere
 • PROIECTARE SI DEZVOLTARE

  PROIECTARE SI DEZVOLTARE

 • REALIZATE LA COMANDA

  REALIZATE LA COMANDA

 • SOLUTII PENTRU ORICE PROBLEMA

  SOLUTII PENTRU ORICE PROBLEMA

 • LIVRARE RAPIDA

  LIVRARE RAPIDA

Sistem afisaje electronice pentru PARCARI

Sistem afisaje electronice cu modem GSM si aplicatie de dispecerat

SmarSoft Electronic produce panouri industriale cu aplicabilitate în diverse departamente de producție: numărătoare de zile de la ultimul accident de muncă, numărătoare manuale, numărătoare electronice, cronometre led, afișaje cu leduri pentru monitorizarea eficienței și controlului permanent al volumului de muncă realizat (prin stabilirea unui target), afișaje industriale cu MODBUS, RS485, ETHERNET. Dacă aveți nevoie de numărător electronic, cronometru leduri, termometru cu led sau panouri led exterior, firma noastră vă pune la dispoziție produse de calitate, executate impecabil.

Aceste soluții pentru fabrici se pot conecta la diverși senzori pentru a afișa parametri doriți de beneficiar.

Constructiv, soluțiile industriale dezvoltate de firma noastră permit amplasarea acestor afișaje fabrici în medii industriale, deoarece utilizăm protecții siliconice și rășini poliuretanice de cea mai bună calitate pentru protejarea circuitelor imprimate și a componentelor. 

Am dezvoltat parteneriate durabile cu firme de renume: OSRAM, BROADCOM (AVAGO Technologies înainte de rebranding-ul acestora), TEXAS INSTRUMENTS, ST MICROELECTRONICS, MAXIM SEMICONDUCTOR, MICROCHIP, astfel încât soluțiile LED produse de firma noastră beneficiază de componente electronice de cea mai bună calitate, fiind selectate din gama industrială, cu utilizare optimă de la - 40 la +85 grade C.

Soluții de numărătoare cu LED-uri pentru sectorul Industrial, principalele avantaje

Un panou de afișare industrial ar motiva orice echipă să mențină condițiile stabilite prin instructajul de protecție a muncii și să urmărească îndeaproape evoluția lucrului pe fiecare zi în parte pentru a menține un ritm constant de muncă. Această categorie de produse conține afișaje industriale menite să reamintească tuturor angajaților că munca efectuată în perfectă siguranță și într-un ritm constant este foarte importantă pentru întreg colectivul. Așadar, puteți lua în calcul produsele noastre, de la numărător electronic programabil, până la termometru led și cronometru led, esențiale în sectorul industrial.

Unele solutii de afisare includ soft de PC ce permite programarea panourilor industriale, setarea sau resetarea valorilor inițiale, reglarea intensității luminoase, în funcție de spațiul în care este montat panoul cu LED, și automatizarea numărătorii, în funcție de destinația fiecărui afișaj industrial în parte. Comunicația pe USB între aceste panouri industriale realizată prin RS485 poate fi extinsă pe distanțe mari, sau alternativ se poate folosi comunicatie wireless sau programare prin ETHERNET.

La comandarea oricărui afișaj industrial puteți beneficia fie de garanția PREMIUM (4 sau 5 ani garanție) sau ULTRA-PREMIUM (7 sau 10 ani).

expand_moreVezi mai multexpand_more

Parerile clientilor