Înființată în anul 2006, firma SMARSOFT ELECTRONIC a devenit încet și sigur unul dintre cei mai mari producători de soluții de afișare cu LED-uri, dezvoltând parteneriate solide și un portofoliu foarte bogat de produse dedicate mediului outdoor și industrial.

 

Producem:

Viziune

Viziunea noastra este sa proiectam si sa realizam pentru clientii nostri produse premium cu garantie extinsa, care sa le aduca pe termen lung un beneficiu consistent de imagine. 

 

Misiune

Pentru că suntem perfecționiști, misiunea noastră esențială este construcția de produse led din ce în ce mai avansate tehnologic.

Mai mult de 13 ani de experiență, sute de branduri și clienți mulțumiți au demonstrat validitatea și corectitudinea misiunii companiei noastre. Astfel, pentru următorii ani, din perspectiva dezvoltării, misiunea noastră este aceea de promova produsele Smarsoft, de a ne dezvolta perspectiva inovativă din ce în ce mai consistent și de a convinge din ce în ce mai multe segmente de business de beneficiile și satisfacția resimțite în urma achiziționării oricărui produs premium Smarsoft.

Valori

Pentru că inovația tehnologică reprezintă un pivot important a activității noastre de producție, suntem convinși de ingredientele necesare care trebuie să acompanieze acest lucru: integritate, standarde premium, eficiență, durabilitate, componente de primă calitate, rapiditate și eficiență în execuție.

Mai multe detalii privind modul în care sunt construite produsele noastre puteți afla în secțiunea Tehnologie Premium.

Date fiscale:

SC SMARSOFT ELECTRONIC SRL

J16/1028/2007

RO18380654

Sediu social: Bdul Tudor Vladimirescu A5, ap 8, Calafat, Dolj, Romania

Punct de lucru: Bdul de Centura nr 17, Calafat, Dolj, Romania

Tel/fax: 0251 23 23 26