Cronometre cu LEDuri

Vezi descriere
 • PRODUCTIE IN ATELIERELE PROPRII

  PRODUCTIE IN ATELIERELE PROPRII

 • LIVRARE RAPIDA

  LIVRARE RAPIDA

 • CONSULTANTA PERSONALIZATA

  CONSULTANTA PERSONALIZATA

 • PROIECTARE SI DEZVOLTARE

  PROIECTARE SI DEZVOLTARE

Cronometru HH:MM:SS digit 98x182

Cronometru cu leduri MM:SS:ss

Descoperă performanța echipei tale cu cronometre cu leduri în afacerea ta

Descoperă punctualitatea și precizia uimitoare a oricărei lucrări cu ajutorul unui cronometru cu leduri, ce poate fi montat în orice spațiu. 

Indiferent că îți dorești să cronometrezi anumite sarcini, să oferi echipei tale un cronometru care să arate în timp real evoluția echipei, sau că  îți dorești să îl folosești pentru a intensifica ritmul de lucru, descoperă utilitatea pe care un astfel de cronometru îl aduce în performanța afacerii tale. 

Acest instrument va motiva echipa să devină mai productivă și să se bucure de rezultate în timp real iar afacerea ta va prospera, cu fiecare minut care trece. 

Alege să oferi timpului o valoare impresionantă și o performanță ridicată în cadrul fiecărei lucrări, executate la timp.

Descoperă întreaga gamă de produse și alege-ți produsul cel mai potrivit, în funcție de specificul afacerii tale. 

Control permanent al activităților din procesele tehnologice

În procesele tehnologice fiecare minut poate fi important în a obține rezultate spectaculoase. 

Așadar, alege să te folosești de un astfel de cronometru, care îți oferă un control permanent, datorită softului accesibil prin intermediul unui calculator, inclus în oferta noastră. 

Te bucuri de un instrument ce îți va oferi precizie și rezultate în orice fel de proces, indiferent de mediul în care îți dorești să îl amplasezi, grație carcasei din aluminiu eloxat, care îl face să fie reziste în orice condiții. 

Alege să te bucuri de un astfel de panou chiar în spații cu temperaturi extreme, ce va funcționa cu această precizie, datorită protecțiilor siliconice și rășinilor poliuretanice de cea mai bună calitate, care vor proteja circuitele imprimate și toate componentele panoului. 

Descoperă gama noastră variată de produse și optează pentru panoul potrivit în activitățile tale tehnologice, fie că acestea se realizează la -40 grade Celsius sau la +85 grade Celsius. 

Precizie uimitoare în cadrul competițiilor

O competiție se bazează pe o performanță desăvârșită într-un timp record. 

Iar pentru ca acest lucru să fie monitorizat în detaliu, ai nevoie de un panou care să îți ofere această precizie uimitoare, indiferent de competiția pe care o organizezi. 

Descoperă cât de ușor poți aduce precizia fiecărei secunde în competiții, fie că acestea sunt organizate în interior sau în exterior. 

Alege produsul potrivit din gama noastră,  ce îți oferă funcționalitate pe termen lung și utilizare ușoară în orice condiții.  

Opțiuni multiple într-un singur produs

Descoperă ușurința cu care te poți folosi de orice cronometru din gama noastră,  în afacerea ta, o dată ce acesta a fost instalat și bucură-te de opțiuni multiple într-un singur produs. 

Fiecare cronometru cu led de pe smarsoft.ro îți oferă opțiunea de a seta sau reseta valoarea inițială, regla intensitatea luminoasă în funcție de spațiul în care vei monta panoul cu LED, dar și să automatizezi numărtoarea, prin adăugarea zilnică a unei unități la numărul afișat anterior. 

Mai mult decât atât, aceste panouri îți oferă o utilizare chiar și pe distanțe mari, datorită comunicației pe USB între cronometrele electronice realizate prin RS485, ce permit ca acestea să comunice eficient chiar și pe arii extinse. 

Bucură-te de soluții profesionale de calitate și garanție de până la 10 ani

Îți oferim o gamă variată de soluții industriale pentru afacerea ta, pentru ca tu să ai parte de cele mai bune rezultate și de performanță de excepție în fiecare minut. 

Produsele de pe smarsoft.ro îți grantează calitatea la care te aștepți, oferindu-ți produse ce conțin componente de la cele mai de top branduri din lume, precum OSRAM, BROADCOM, TEXAS INSTRUMENTS, ST MICROELETRONICS, MAXIM SEMICONDUCTOR sau MICROCHIP. 

Alege profesionalismul în fiecare minut cu produsele din gama noastră și bucură-te de garanție Premium de 4-5 ani sau Ultra - Premium de 7- 10 ani a produselor, dar și de funcționare precisă pe termen lung.

expand_moreVezi mai multexpand_more

Parerile clientilor