Cronometre electronice cu LED-uri

Cronometre led pentru afacerea dvs!

Cronometrele led sunt menite să arate în timp real evoluția unei echipe sau să stabilească o numărătoare inversă până la care trebuie executată o anumită lucrare. Aceste cronometre cu leduri sunt menite să ajute toți membri unei echipe să își intensifice ritmul de lucru sau să se bucure de rezultate în timp real.

SmarSoft Electronic vă stă la dispoziție cu fabricarea unor cronometre led, cu control permanent prin intermediul unui soft accesibil de la un PC, inclus în ofertă. Aceste cronometre led sunt protejate de o carcasă din aluminiu eloxat, care este foarte rezistentă la temperaturi extreme, care permite montarea panourilor industriale în orice mediu.

Soluțiile industriale dezvoltate de firma noastră permit amplasarea cronometrelor electronice în orice mediu, deoarece utilizăm protecții siliconice și rășini poliuretanice de cea mai bună calitate pentru protejarea circuitelor imprimate și a componentelor.

OSRAM, BROADCOM (AVAGO Technologies înainte de rebranding-ul acestora), TEXAS INSTRUMENTS, ST MICROELECTRONICS, MAXIM SEMICONDUCTOR sau MICROCHIP sunt doar câteva dintre numele companiilor de renume cu care avem o colaborare de lungă durată, care ne furnizează componente de cea mai bună calitate, poate chiar topul acestora din piață. Cronometrele led produse de firma noastră beneficiază de componente electronice de cea mai buna calitate, fiind selectate din gama industriala, cu utilizare optima de la - 40 la +85 grade C.

Modalitatea de functionare a cronometrelor led

Softul PC al cronometrelor electronice va permite setarea sau resetarea valorii inițiale, reglarea intensității luminoase, în funcție de spațiul în care este montat panoul cu LED, și automatizarea numărătorii, prin adăugarea zilnică a unei unități la numărul afișat anterior. Comunicația pe USB între aceste cronometre electronice realizată prin RS485 poate fi extinsă pe distanțe mari.

La comandarea oricărui cronometru led puteți beneficia fie de garanția PREMIUM (4 sau 5 ani garanție) sau ULTRA-PREMIUM (7 sau 10 ani).

Pentru detalii privind produsele noastre și modul în care acestea sunt fabricate, ne puteți contacta aici.

expand_moreVezi mai multexpand_more
Cronometru cu LED-uri 1370mm x 310mm, format HH:MM:SS

Cronometru cu LED-uri 1370mm x 310mm, format HH:MM:SS

Cronometru cu LED-uri 1370mm x 310mm, DP 20 Format afisare HH:MM:SS, font 21cm ingrosat, vizibilitate 100m. Afisare mesaje...
visibility100mVizibilitate in metri.
desktop_windowsConexiune PC
wifiComunicatia wireless industriala prin XBee permite comunicatia cu afisajele LED de la distante cuprinse intre 50m si 1km
sort_by_alpha210mmFont
grain20mmPitch
Vezi detaliikeyboard_arrow_right