Reclame și Panouri Publicitare cu LED-uri

Afacerea dumneavoastră merită să fie cunoscută cât mai multor persoane, iar una dintre cele mai la îndemână soluții pentru a deveni vizibil este investiția în panouri publicitare cu LED. Cu ajutorul unor reclame cu LED-uri, simpli trecători se pot transforma în clienții firmei pe care o reprezentați. 

Avantajele reclamelor și panourilor publicitare cu LED-uri

SmarSoft Electronic vă pune la dispoziție o gamă vastă de panouri LED pentru exterior care vor avea un impact excelent atât în timpul zilei, cât și după lăsarea întunericului, grație posibilității de a regla oricând intensitatea cu care LED-urile panoului vor lumina. Mesajele pe care doriți să le afișați pot fi ușor modificate sau setate dintr-un soft, pe care îl veți primi odată cu achiziția unei reclame cu LED-uri, instalat pe un PC.

Tot din softul acestor reclame LED veți avea posibilitatea de a regla viteza cu care se derulează mesajele afișate pe panou, veți putea controla afișarea orei exacte, a datei și a temperaturii, dacă optați pentru oferirea acestor informații posibililor dumneavoastră clienți sau celor deja fidelizați de serviciile sau produsele pe care le oferiți. 

O reclamă LED vă va permite și afișarea mixtă a mesajelor, adică veți putea combina zona fixă cu zona programabilă a informațiilor. De exemplu, puteți opta pentru afișarea constantă a numelui firmei pe care o reprezentați, iar în partea de jos a panoului publicitar LED puteți programa afișarea altor informații sau animații, sub formă de derulare. 

expand_moreVezi mai multexpand_more