Reclame și Panouri Publicitare cu LED-uri

Avantajele reclamelor luminoase cu LED-uri

Pentru ca afacerea dumneavoastră să prospere, trebuie să fie cunoscută de cât mai multe persoane. Una dintre soluțiile ideale pentru a deveni vizibil pe piață este investiția într-o reclamă luminoasa LED. Cu ajutorul acesteia, chiar și un simplu trecător poate să devină un posibil client al firmei pe care o reprezentați.

Ce înseamnă o reclamă luminoasa LED de calitate?

O reclamă LED care își păstrează aspectul pe o perioadă lungă de timp. O reclamă luminoasă de acest gen ar trebui să funcționeze optim cel puțin 10 ani.

O reclamă ce conține LED-uri care nu se sting și nu își schimbă caracteristicile în timp. Puteți alege reclame luminoase produse de SmarSoft, pentru că folosim LED-uri Broadcom sau Osram de cea mai bună calitate

O reclamă LED ar trebui sa aiba o garanție de lungă durată. Produsele Smarsoft au 4 ani garanție, cu posibilitate de prelungire la 5, 7 sau 10 ani

Cu ce va ajuta o firma luminoasa?

Firmele luminoase sunt soluția ideală pentru a evidenția afacerea pe care o reprezentați, atât în timpul zilei, dar mai ales pe timpul nopții. Firma luminoasă led reprezintă cea mai bună opțiune pentru a vă face cunoscut numele, logo-ul, produsele sau serviciile prestate deoarece atrage foarte bine atenția în orice moment al zilei și reprezintă o carte de vizită a companiei dumneavoastră. Ținând cont că firma luminoasă vă reprezintă, alegerea unui produs premium garantează o imagine impecabilă în fața clienților dumneavoastră. O firmă luminoasa LED de exterior vă oferă posibilitatea de a transmite mesaje programare de la calculator și de a atrage atenția potențialilor clienți prin efecte si jocuri luminoase.

Beneficii reclame luminoase LED pentru exterior

SmarSoft vă pune la dispoziție o gamă variată de panouri reclamă, care oferă un impact excelent atât pe timpul zilei, cât și după lăsarea întunericului. Acest lucru este posibil grație modalității de a regla oricând intensitatea cu care LED-urile panoului vor lumina. Mesajele pe care vreți să le afișați pot fi modificate sau setate cu ușurință dintr-un soft, pe care îl veți primi odată cu achiziția unui panou publicitar LED, instalat pe PC.

O reclamă luminoasă clasică poate aduce companiei dumneavoastră un plus de imagine, însă o reclamă luminoasă LED este mult mai eficientă pentru a vă comunica mesajele către potențialii clienți. Un astfel de panou poate fi realizat astfel încât să afișeze mesajele pe care doriți să le programați de la calculator. În plus, poate aduce informații suplimentare extrem de utile, legate de ora exactă sau de temperatura ambientală. Pe timp de zi și în soare puternic, nicio altă formă de semnalizare nu are un impact la fel de mare precum o reclamă luminoasă din aceasă categorie.

Tot din softul unei panou reclamă, aveți posibilitatea de a regla viteza cu care se derulează mesajele afișate pe panou. Un panou publicitar LED vă permite să controlați afișarea orei exacte, data și temperatura, daca alegeți aceste informații pentru posibilii clienți sau pentru cei deja fidelizati.

Un panou reclamă vă permite și afișarea mixtă a mesajelor. Acest lucru presupune combinarea zonei fixe cu o zonă programabilă a informațiilor. De exemplu, puteți opta pentru afișarea constantă a numelui firmei pe care o reprezentați, iar în partea de jos a unui panou publicitar LED puteți să programați afișarea altor informații sau animații, sub formă de derulare.

Tehnologia LED premium, dezvoltată de SmarSoft, ne permite să fim flexibili! Așadar, putem realiza orice reclamă luminoasă cu LED-uri, indiferent de structură, dimensiune sau configurație. După cum știți, denumirea firmei afișată cu un font mare și foarte vizibil, poate să vă aducă notorietate și vizibilitate în rândul clienților. Nu aveți nevoie decât de un panou luminos LED, care să corespundă criteriilor dumneavoastră.

O reclamă LED modernă și în tendințe contribuie la imaginea firmei. Este important să o alegeți de foarte bună calitate pentru ca imaginea firmei dumneavoastră să nu fie afectată.

expand_moreVezi mai multexpand_more