Totem-uri pentru BENZINĂRII cu afisaje LED

Vezi descriere
 • PROIECTARE SI DEZVOLTARE

  PROIECTARE SI DEZVOLTARE

 • PRODUCTIE IN ATELIERELE PROPRII

  PRODUCTIE IN ATELIERELE PROPRII

 • CONSULTANTA PERSONALIZATA

  CONSULTANTA PERSONALIZATA

 • LIVRARE RAPIDA

  LIVRARE RAPIDA

Sistem electronic COMPLET pentru TOTEMURI BENZINARIE

Afisaj LED totem benzinarie iluminare cu benzi led OSRAM

filter_list Filtreaza expand_more

Atrage clienții în benzinăria ta, folosindu-te de un totem benzinarie de calitate

Alege să îți crești numărul de clienți și profiturile, folosindu-te de un totem benzinărie de o precizie uimitoare, cu afișaj LED vizibil de la distanțe mari. 

Aceste panouri cu afisaj al prețurilor la combustibil va atrage clienții interesați de prețurile carburanților în benzinăria ta, chiar și atunci când șoferii sunt în mișcare. 

Profită de o semnalistică necesară stației tale de alimentare și alege să investești într-un dispozitiv electronic ce va contribui la creșterea profiturilor afacerii tale. 

Îți oferim o categorie cu peste 35 de modele și produse dedicate afacerii tale, realizate din materiale de calitate, pentru ca tu să te bucuri de succesul business-ului tău. 

Descoperă un totem cu afisaj LED  durabil și rezistent în orice condiții

Descoperă un panou cu afisaj LED pentru prețuri ce oferă o luminozitate excelentă și poate fi introdus în structura dorită în funcție de preferințele tale. 

Te bucuri de panouri proiectate și produse din componente de calitate a brandului de renume OSRAM SEMICONDUCTORS, ce îți garantează durabilitate, siguranță dar și calitate impresionantă. 

Indiferent de condițiile meteo, vizibilitatea prețurilor afișate de tine va fi excelentă chiar și în soare puternic, iar componentele panourilor au protectii siliconice anticondens, antiumiditate și anti UV.

Mai mult decât atât, orice produs din gama noastră este tratat cu lacuri siliconice, utilizate în industria militară, auto și aeronaturică, asigurându-te că vei avea parte de o placă electronică a căror componente electronice și circuit imprimat sunt protejate împotriva umidității, diferențelor de temperatură, aerului salin sau a prafului stradal, care ar putea să afecteze funcționalitatea afișajului. 

Alege produse ce îți garantează  o funcționalitate optimă a  investiției făcută în acest produs,  pe termen lung, indiferent de temperaturi sau condițiile meteo. 

Bucură-te de opțiuni multiple de programare a totemului tău

Unicitatea afacerii tale ne-a inspirat să îți oferim produse ce pot fi customizate în funcție de necesitățile business-ului tău.  

Așadar, ești liber să optezi pentru afișaje cu leduri fără carcasă externă, pe care îl poți introduce într-o structură existentă sau să alegi din cele 4 tipuri de digiți cu LED din gama noastră cu o înălțime de 182 mm, 225 mm, 304 mm și 414 mm. 

Descoperă ușurința cu care poți programa sistemul afișajului din telecomandă,  optând pentru conexiunea de la calculator cu ajutorul unui soft PC, prin intermediul unui convertor USB-RS485, prin conexiunea wireless sau a telecomenzii radio. 

În plus, îți oferim promptitudine datorită accesului la stocurile componentelor acestor panouri, care ne permit să producem loturi mari într-un timp foarte scurt. 

Bucură-te de varietatea de produse din gama noastră și alege produsul potrivit afacerii tale, ce îți va garanta un afișaj excelent și garanție de 2 ani. 

expand_moreVezi mai multexpand_more

Parerile clientilor