Afișaje și Totem-uri pentru BENZINĂRII

Avantajele utilizării sistemului de afișare prețuri cu LED-uri

Afișajele de prețuri din benzinării vor atrage mai mulți clienți interesați de prețurile la combustibil practicate în stațiile de alimentare. Cu alte cuvinte, investiția într-un astfel de dispozitiv electronic se va oglindi curând în profitul firmei dumneavoastră. Din această categorie de produse pot fi comandate preturi LED pentru totemuri benzinării pe care SmarSoft Electronic le realizează.

Dacă aveți nevoie de un totem benzinărie, trebuie să știți că toate preturile LED sunt proiectate de noi și se produc cu LED-uri OSRAM. Am proiectat o gamă formată din 4 tipuri de digiți cu LED-uri, având înălțimile de 182 mm, 225 mm, 304 mm și 414 mm. Parteneriatul cu OSRAM SEMICONDUCTORS înseamnă atât siguranța utilizării unor LED-uri de calitate cu durată foarte lungă de viață, cât și acces la stocuri ce permit producție de loturi mari în timp foarte scurt.

Există numeroase beneficii în utilizarea unui totem benzinărie. Avantajele acestor preturi pentru benzinării presupun o vizibilitate excelentă de la distanță mare, mulțumită LED-urilor OSRAM, și o durabilitate îndelungată a acestora, grație protecțiilor cu lacuri siliconice industriale utilizate mai ales în industria militară. Tratamentul cu lacuri (conformal coating) este foarte important pentru a proteja placa electronică (circuitul imprimat și componentele electronice) împotriva umidității, condensului, diferențelor de temperatură, aerului salin, prafului și altor factori ce pot afecta funcționarea optimă a produsului. 

Firma SmarSoft Electronic realizează acest tratament cu lacuri siliconice industriale, utilizate preponderent în industria militară, auto sau aeronautică, foarte eficiente împotriva umezelii și a aerului salin. Suplimentar, față de alte lacuri utilizate în industria electronică, aceste lacuri au protecții speciale la UV, nefiind distruse de lumină/soare.

Programarea sistemelor de prețuri LED pentru benzinării se poate realiza atât de la calculator (cu ajutorul unui soft PC, prin intermediul unui convertor USB-RS485 saua soluției wireless), cât și prin intermediul telecomenzii radio.  

Puteți comanda și preturi cu leduri pentru benzinării fără carcasă externă, situație în care este necesar să introduceți preturile în alte structuri, pentru o protecție a acestora în fața condițiilor meteorologice. Un totem led care vine livrat fără carcasă beneficiază de o garanție de un an. 

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre tehnologia folosită la fabricarea unui totem led, ne puteți contacta aici.

expand_moreVezi mai multexpand_more
filter_list Filtreaza expand_more
afisaj totem benzinarie

Pret BENZINARIE format X.XX, digit 160x304, LED-uri ROSII BROADCOM(AVAGO)

Pret BENZINARIE format X.XX, digit 160x304, LED-uri ROSII BROADCOM (AVAGO). Fiecare digit este format din 3 siruri de LED-uri....
visibility170mVizibilitate in metri.
desktop_windowsConexiune PC
settings_remoteKit telecomanda radio
wifiComunicatia wireless industriala prin XBee permite comunicatia cu afisajele LED de la distante cuprinse intre 50m si 1km
sort_by_alpha304mmFont
grain16mmPitch
Vezi detaliikeyboard_arrow_right