Tabele electronice afisare scor

Vezi descriere
 • PROIECTARE SI DEZVOLTARE

  PROIECTARE SI DEZVOLTARE

 • PRODUCTIE IN ATELIERELE PROPRII

  PRODUCTIE IN ATELIERELE PROPRII

 • CONSULTANTA PERSONALIZATA

  CONSULTANTA PERSONALIZATA

 • LIVRARE RAPIDA

  LIVRARE RAPIDA

Tabela electronica de scor 2400mm x 1200mm

Tabela electronica scor HANDBAL, 3000mm x 1000mm

Alege tabele electronice cu led și marcaj scor cu vizibilitate pe distanțe mari

Pe terenurile de sport tabelele electronice cu led și marcaj scor sunt un element esențial pentru a reflecta performanța sportivă într-un concurs sau în timpul antrenamentelor sportive.

Indiferent că vorbim despre un teren de fotbal, tenis, baschet sau o sală de sport, scorul este cel care va desemna câștigătorul și va aduce motivație în echipă. 

Alege să afișezi, nu doar scorul pe terenul sportiv ci și satisfacția oricărui tip de joc, cu ajutorul afișajului electronic cu led, cu o vizibilitate precisă chiar și pe distanțe mari. 

Oricare produs din gama noastră îți oferă posibilitatea de a te bucura de o tabelă de calitate și opțiuni multiple, afișând atât scorul, cât și denumirea echipelor participante, dar și  cronometrul partidei de joc. 

Oferă o valoare timpului cât și performanței echipelor, printr-un singur produs, ce va reflecta perfect succesul jocurilor sportive.

Optează pentru o tabelă marcaj scor pentru fotbal cu afișaj electronic la preț avantajos

Alege să montezi pe terenul tău o tabelă marca scor pentru fotbal cu afișaj electronic la preț avantajos și de o calitate impresionantă. 

Descoperă cât de ușor poți avea parte de o vizibilitate perfectă a scorului chiar și în condiții de soare puternic sau de la distanțe mari. 

Afisajul electronic al acestor tabele electronice va oferi aceeași claritate, indiferent de intensitatea luminii, datorită LED-urilor BROADCOM și OSRAM iar toate componentele interne ale panoului vor fi protejate, indiferent de locul unde vei alege să o montezi sau de condițiile exterioare. 

Programarea afișajului se poate realiza atât de la calculator cu ajutorul unui soft PC, prin intermediul unui convertor USB-RS485, cât și prin intermediul conexiunii wireless sau telecomenzii radio. 

Alege să te bucuri de succesul jocurilor dar și de precizie și calitate, într-un mod simplu și la preț avantajos. 

Descoperă calitatea tabelelor electronice de la Smarsoft în orice condiții

Bucură-te de produse de calitate ce îți oferă o durabilitate îndelungată, grație protecțiilor siliconice industriale utilizate în industria militară. 

Placa electronică va funcționa în orice condiții, indiferent de locul în care va fi montantă, datorită tratamentului cu lacuri, care va proteja circuitul imprimat și componentele electronice de umiditate, condens, temperaturi diverse, aer salin, praf sau  al oricăror alți factori ce ar putea să îi compromită funcționalitatea. 

Alege să ai parte de precizie a afișajului fără nici o grijă, alegând un produs fabricat din componente ale celor mai de top producători din lume. 

Mai mult decât atât, te bucuri de  garanție de 4 ani a oricărui produs, indiferent că este ales din gama existentă sau personalizat. 

expand_moreVezi mai multexpand_more

Parerile clientilor