Numaratoare electronice cu LED-uri

Alege un panou numărător electric programabil pentru performanța echipei tale

Decide să îți motivezi echipa să devină mai performantă cu ajutorul unui panou numărător electric programabil, care îți pot impulsiona echipa să mențină un ritm de muncă constant sau unul mai alert. 

Bucură-te de avantajele pe care le poate aduce un cronometru în optimizarea timpului de muncă și în obținerea rezultatelor uimitoare pe termen scurt, mediu sau trimestrial. 

Un astfel de instrument poate fi acel factor motivator al fiecărui membru al echipei de a-și reaminti de sarcinile pe care le are de îndeplinit și de a oferi un volum de muncă optim în timpul stabilit. 

Alege oricare model din gama noastră și alege un produs ce va susține o performanță ridicată a echipei tale. 

Descoperă numărătoare electronice cu control permanent și automat

Succesul afacerii tale este important iar timpul în care anumite procese industriale sau activități se realizează,  îți pot afecta business-ul, atunci când nu te folosești de un astfel de panou. 

În gama noastră de produse, găsești numărătoare electronice cu control automat și permanent, care vor monitoriza timpul cu ajutorul unui soft accesibil de la un calculator, care este inclus în oferta noastră.  

Astfel că tot ce ai făcut este să îl montezi și să te bucuri de o performanță ridicată a fiecărui proces realizat la timp. 

Indiferent de specificul afacerii tale sau al spațiului unde îți vei dori să montezi aceste numărătoare, te bucuri de o monitorizare  precisă  și constantă a timpului, datorită carcasei de aluminiu eloxat, extrem de rezistentă în orice condiții sau la orice temperaturi. 

Poți monta aceste panouri chiar și în medii cu temperaturi extreme de la -40 grade Celsius la +80 grade Celsius și te vei bucura de același control, de care ai nevoie. 

Alege soluții de calitate pentru afacerea ta, cu folosință de până la 10 ani

Calitatea este esențială atât în serviciile și produsele pe care tu le oferi prin intermediul afacerii tale dar și pentru noi. 

Ne dorim să te bucuri pe termen lung de orice investiție pe care o faci în afacerea ta, astfel că îți oferi soluții dezvoltate special pentru mediul industrial, rezistent datorită protecțiilor siliconice poliuretanice de mai bună calitate  pentru protejarea componentelor și circuitelor imprimate. 

Mai mult decât atât, te bucuri de produse a căror componente provin de la companii de renume mondial  precum OSRAM, BROADCOM (AVAGO Technologies înainte de rebranding-ul acestora), TEXAS INSTRUMENTS, ST MICROELECTRONICS, MAXIM SEMICONDUCTOR sau MICROCHIP. 

Alege oricare produs din gama noastră și beneficiezi de garanție Premium de 4 sau  5 ani sau de garanție Ultra Premium de 7 sau 10 ani. 

Opțiuni multiple pentru reușita oricărei activități

Indiferent de activitatea în care îți dorești să te folosești de o numărătoare LED, te bucuri de o multitudine de opțiuni într-un singur produs.

Soft-ul PC al oricărei numărătoare electronice de pe site-ul nostru îți permite să setezi sau să resetezi valoarea inițială dar și să reglezi intensitatea luminoasă, în funcție de spațiul în care vei decide să montezi panoul cu LED. 

În plus, poți alege și opțiunea de automatizare a numărătorii, adăugând zilnic o unitate la numărul afișat anterior. 

Optează pentru montarea acestui panou în orice spațiu îl ai disponibil, pentru că vei avea parte de o comunicație excelentă chiar și pe arii extinse, datorită comunicației pe USB realizată prin RS485. 

Alege-ți chiar acum produsul potrivit activității tale și bucură-te de rezultate uimitoare ale echipei tale, de calitate și de garanție pe termen lung la orice produs din gama noastră. 

expand_moreVezi mai multexpand_more