Ceasuri stradale cu LED-uri

Alege un ceas stradal, potrivit pentru afacerea ta. 

Ceasuri stradale controlate de la distanță!

Pentru fiecare dintre noi, timpul este variabila vieții noastre. Timpul ne ajută să planificăm cele mai importante momente. Ne permite să ne organizăm ziua în cel mai bun mod.

Informează potențialii tăi clienți sau pe cei deja existenți și fidelizați, despre ora exactă cu ajutorul unui ceas stradal, pe care îl poți alege și comanda din gama noastră variată de la SmarSoft. 

Poți alege în acord cu preferințele tale, un ceas stradal LED, dintr-o gamă cu peste 25 de modele diverse, dimensiuni, structură și caracteristici diferite. 

Profită de beneficiile tehnologiei transpuse într-un ceas stradal, pe care îl poți programa foarte ușor, reglând automat ora, prin GPS sau cu ajutorul unui computer. 

Investește într-un sistem de ceasuri stradale formate din 2, 3 sau 4 ceasuri sincronizate prin fir și care pot fi vizualizate din mai multe părți, ideale pentru intersecții, parcuri sau alte spații publice.  Le poți vizualizaAICI

Sau, poți opta pentru un ceas stradal elegant și original, cu formă rotundă,  obținută cu ajutorul rășinilor poliuretanice, care poate afișa ora exactă, data și temperatura.  Poți vizualizaAICImodelele disponibile.

Controlează afișajul orei exacte, a datei și temperaturii, alegând un ceas stradal LED, dimensiunea potrivită pentru tine. 

 Un astfel de ceas stradal permite afișarea acestor informații, în următorul format:

ORA - HH:MM (ora și minutul) - se va folosi un ceas de înaltă precizie, din gama industrială, care permite funcționarea în parametri a acestor ceasuri stradale la temperaturi cuprinse între -40 și +85 de grade Celsius;

DATA - ZZ/LL (ziua și luna)

TEMPERATURA - XX° C - ceasul stradal este prevăzut cu un senzor de temperatură, inclus în oferta noastră.

Alege precizia afacerii tale. Alege un ceas stradal potrivit pentru afacerea ta.

Dacă dorești mai multe opțiuni de afișare și a altor informații, există extraopțiuni privind ceasuri stradale. Bucură-te de informații prețioase precum umiditatea, presiunea atmosferică, viteza vântului, dar și alte informații foarte importante pentru mulți clienți sau potențiali clienți. 

Diferențiază-te de concurență cu un model de ceas stradal ce se poate conecta cu diverși senzori pentru afișarea cantității de noxe din atmosferă sau a altor parametri speciali. 

Alege să profiți de durabilitate cu garanția PREMIUM (4 sau 5 ani) sau ULTRA PREMIUM (7 sau 10 ani). 

Nu ezita să ne contactezi indiferent ce detalii, informații sau nelămuriri despre ceas stradal prețuri dorești. 

Bucură-te de atenția pe care noi, SmarSoft Electronic, tratăm orice nevoie și preferință. Alege ceasul stradal potrivit dorințelor tale. Bucură-te de precizia pe care circuitele de ceas de cea mai bună calitate o poate oferi clienților tăi. 

Ajută timpul să se afișeze corect! Alege să ieși în evidență! Alege ce este mai bun pentru afacerea ta!

expand_moreVezi mai multexpand_more