Aplicatii industriale speciale - panouri custom cu LED-uri

Vezi descriere
 • PRODUCTIE IN ATELIERELE PROPRII

  PRODUCTIE IN ATELIERELE PROPRII

 • SOLUTII PENTRU ORICE PROBLEMA

  SOLUTII PENTRU ORICE PROBLEMA

 • CONSULTANTA PERSONALIZATA

  CONSULTANTA PERSONALIZATA

 • LIVRARE RAPIDA

  LIVRARE RAPIDA

Afisaj electronic LED pentru monitorizare eficienta

Sistem ceasuri gama ODT sincronizate pe fir, dotat cu GPS si antena externa

SmarSoft Electronic vă pune la dispoziție panouri cu LED cu aplicații custom cu control permanent prin intermediul unui soft accesibil de la un PC, inclus în ofertă. Aceste panouri sunt protejate de o carcasă din aluminiu eloxat, care este foarte rezistentă la temperaturi extreme, ceea ce permite montarea panourilor industriale în orice mediu.

Constructiv, soluțiile industriale dezvoltate de firma noastră permit amplasarea panourilor cu LED în medii industriale, deoarece utilizam protecții siliconice și rășini poliuretanice de cea mai buna calitate pentru protejarea circuitelor imprimate si componentelor.

De-a lungul timpului, am dezvoltat parteneriate durabile cu firme de renume, printre care OSRAM, BROADCOM (AVAGO Technologies înainte de rebranding-ul acestora), TEXAS INSTRUMENTS, ST MICROELECTRONICS, MAXIM SEMICONDUCTOR sau MICROCHIP. Panourile cu LED și aplicații custom produse de firma noastră beneficiază de componente electronice de cea mai buna calitate, fiind selectate din gama industrială, cu utilizare optimă de la - 40 la +85 grade C.

Softul PC va permite setarea sau resetarea valorii inițiale, reglarea intensității luminoase, în funcție de spațiul în care este montat panoul cu LED. Comunicația pe USB poate fi extinsă pe distanțe mari.

Orice produs comandat din categoria panouri cu LED cu aplicații custom va fi protejat de un material foarte rezistent la temperaturi extreme, astfel încât, indiferent de locul în care panoul cu LED cu aplicații custom va fi amplasat, acesta va putea fi ușor vizibil de la distanțe foarte mari.

Suntem încântați să vă răspundem la orice întrebare aveți despre produsele pe care le puteți comanda din această pagină.

expand_moreVezi mai multexpand_more

Parerile clientilor