Tehnologie Premium

Ca producator, SmarSoft Electronic proiectează și realizează numai produse PREMIUM, cu durată de viață de peste 12 ani! 

Timpul este cel mai bun aliat al produselor cu calitate premium, și cel mai mare dușman al produselor low-cost.

De aceea vă oferim posibilitatea de a alege între o garanție PREMIUM (puteți opta pentru 3, 4 sau 5 ani garanție) și o garanție ULTRA-PREMIUM (7 sau 10 ani).

Cum recunoașteți un produs low-cost:

 • este de obicei compus din module LED standard, dimensiuni 16 x 32 gen P10

  model LED standard

  model LED standard

  model LED standard


 • are masca din PVC (caciulite la LED-uri) care crapă din cauza ultravioletelor
 • are de obicei leduri stinse sau parțial stinse
 • nu are “personalitate proprie” - toate reclamele LED realizate din aceste module arată la fel
 • programarea se realizează cu ajutorul unui stick ce se conectează cu ajutorul unei mufe USB prevazute pe carcasă. Această soluție este proprie celor low-cost, știindu-se faptul că mufele USB nu sunt pentru utilizare în mediu extern.

Ce se întâmplă cu un produs low-cost în timp:

 • are durată foarte scurtă de viață în mediu extern (6 luni - 1 an)
 • LED-urile își pierd proprietățile inițiale și se sting / își reduc intensitatea luminoasă
 • masca de PVC devine casantă și se sparge, neasigurând protecția necesară LEDurilor
 • neavând protecții profesionale antiumiditate și anticondens suferă un proces accelerat de oxidare / ruginire
 • conectorii care leagă modulele LED între ele nu sunt soluții fiabile și se defectează

Ce pierdeți folosind un produs low-cost?

BANI: se cunoaște faptul că nu calitatea, cu lipsa acesteia costă

IMAGINE: iar imaginea este neprețuită pentru afacerea dvs. De dvs depinde cu ce doriți să vi se asocieze imaginea…. Cu low-costul sau cu calitatea! 

De ce să investiți într-un produs premium:

Un produs premium înseamnă economie din punct de vedere al investiției dvs, economie pe care o calculați ÎN TIMP, nu imediat. Proba timpului este cea mai importantă probă pentru astfel de produse, folosite în medii foarte dificile din punct de vedere al condițiilor (mediul extern sau mediul industrial).

LEDLast Technology - by SmarSoft Electronic înseamnă peste 12 ani de experiență în proiectarea și execuția de sisteme electronice complexe, utilizate în medii dificile, ce le testează calitățile și fiabilitatea.

LEDLast pentru că ADN-ul nostru inovativ se bazează în primul rând pe un setup corect de parteneriate pe care le avem cu cele mai importante companii din domeniu: OSRAM, BROADCOM (AVAGO Technologies înainte de rebranding-ul acestora), TEXAS INSTRUMENTS, ST MICROELECTRONICS, MAXIM SEMICONDUCTOR, MICROCHIP, HYDRO. Suntem singurii producători de pe piață care declară proveniența componentelor cu care lucrează. Considerăm că încrederea este ingredientul principal într-un parteneriat de succes pe termen lung. 

LEDLast Technology - by SmarSoft Electronic pentru că:

 1. Proiectăm module LED diferite conceptual de cele low-cost tip P10 (am dezvoltat o gamă foarte largă de module LED: P4.8, P6, P10, P12, P16, P20, etc)

  Dotpitch 4.8mm

  Dotpitch 4.8mm

  Dotpitch 6mm

  Dotpitch 6mm

  Dotpitch 10mm

  Dotpitch 10mm

  Dotpitch 12mm

  Dotpitch 12mm

  Dotpitch 14mm

  Dotpitch 15mm

  Dotpitch 16mm

  Dotpitch 16mm

  Dotpitch 20mm

  Dotpitch 20mm

  Dotpitch 60mm


 2. Realizăm softurile pentru microcontrollere
 3. Realizăm softurile pentru calculator
 4. Proiectăm și executăm reclama în ansamblul ei din punct de vedere mecanic (structura rezistentă, carcasa, sistem prindere, ranforsări, etc)
 5. Investim totul pe latură pe latură de SECURITATE: produsele noastre sunt sigure, toate protecțiile (lacuri siliconice, rășini poliuretanice) au auto-stingere și nu întrețin arderea având atestările specifice industriei militare.
  Nu veți avea surprize ca reclamele LED produse de SmarSoft Electronic să ia foc.

De ce sunt importante protecțiile cu lacuri siliconice sau rășini poliuretanice de calitate:

Lacuri siliconice industriale / Rășini poliuretanice

Toate produsele realizate pentru funcționare în MEDIU EXTERN au nevoie de protecție la umezeală / condens / radiații UV / diferențe de temperatură.
Având în vedere că produsele noastre au o durată de viață de peste 12 ani, toate elementele de protecție utilizate sunt de cea mai bună calitate.
Elementele de protecție utilizate pentru circuitele electronice: lacuri siliconice industriale și / sau rășini poliuretanice

Lacuri siliconice industriale

Tratamentul cu lacuri (conformal coating) este foarte important pentru a proteja placa electronică (circuitul imprimat și componentele electronice) împotriva umidității, condensului, diferențelor de temperatură, aerului salin, prafului și altor factori ce pot afecta funcționarea optimă a produsului.

Acolo unde nu există tratament cu lacuri, sau acesta este realizat cu lacuri necorespunzătoare, vor exista probleme de coroziune, cum se poate vedea în imaginea de mai jos:

placa cu LED-uri ruginita

*Exemplu placa cu LED-uri ruginita; detaliu după îndepartarea maștii de plastic de pe modulul LED

Firma SmarSoft Electronic realizează acest tratament cu lacuri siliconice industriale, utilizate preponderent în industria militară, auto sau aeronautică. Aceste lacuri sunt potrivite pentru aplicațiile utilizate în temperaturi extreme sau pentru aplicații supuse diferențelor termice. Temperatura lor de operare: -70 grade C.....+200 grade C. 

Aceste lacuri siliconice sunt foarte eficiente împotriva umezelii și a aerului salin. De aceea, aplicațiile dezvoltate de noi pot fi folosite cu succes și în mediu industrial.

Suplimentar, față de alte lacuri utilizate în industria electronică aceste lacuri au protecții speciale la UV, nefiind distruse de lumina / soare.

Rășini poliuretanice

Pentru aplicațiile ce folosesc LED-uri BROADCOM (AVAGO) (LED-uri de 5mm, cu terminale) utilizăm și rășini poliuretanice. Peste modulele LED rășinate se aplică masca de alucobond. Cu aceste rășini poliuretanice LED-urile nu ruginesc și nu se deteriorează în contact cu apa. Utilizăm rășini de cea mai bună calitate, care își păstrează proprietățile în timp și nu suferă modificări datorate diferențelor termice sau temperaturilor extreme.

Rășinile poliuretanice ajută și la obținerea produselor mai slim.

Produsele cu o față au grosimea de 74mm, iar cele dublă față au grosimea de 100mm. Datorită acestei tehnologii putem produce un model de cruce de farmacie foarte subțire - aceasta are 19mm grosime, este dublă față, și poate fi programată de la calculator.

De exemplu: Cruce farmacie 1075x1075x19mm ULTRA-SLIM

Abonare newsletter

Portofoliu Clienti