Reclame verticale cu LED-uri

Atunci când doriți să vă faceți numele firmei pe care o reprezentați vizibil de la o distanță mare, atât pe timpul zilei, dar mai ales după lăsarea întunericului, varianta cea mai comodă este apelarea la panourile luminoase. Dintre toate opțiunile pe care le aveți la dispoziție, reclamele verticale sunt foarte avantajoase, mai ales în situația în care spațiul în care doriți să le montați nu este unul foarte generos.

Reclame verticale cu LED-uri, pentru vizibilitate ridicată

Smarsoft Electronic vă pune la dispoziție afișaje verticale fabricate doar din elemente de o calitate excelentă, superioară celorlalte soluții prezente pe piață. Forma specială a acestora, multitudinea de animații dintre care puteți alege și mesajele cu ajutorul cărora v-ați apropia și mai mult de nevoile clienților companiei dumneavoastră fac din aceste reclame verticale un produs util, indiferent de industria în care vă desfășurați activitatea. 

Soluțiile de reclame verticale pe care le puteți comanda de pe această pagină au o vizibilitate crescută, astfel încât cei interesați pot vedea mesajele care rulează pe afișajele verticale de la o distanță 70 de metri.

Puteți opta pentru afișarea numelui firmei, a orei, a datei sau a temperaturii exterioare. Oricare ar fi informațiile pe care vreți să le transmiteți prin intermediul acestor reclame verticale, acestea vor fi ușor de programat, cu ajutorul unui PC. 

Soluțiile de afișaje verticale pe care vi le punem la dispoziție permit vizionarea a minimum 6 caractere verticale simultan, cu un font clar și o dimensiune suficient de mare pentru a asigura o vizibilitate ridicată. Carcasele acestor afișaje verticale sunt fabricate din aluminiu eloxat, cu protecție IP65. Acest standard va permite expunerea reclamelor verticale la exterior, asigurându-le în permanență protecția la contactul cu particule de praf sau ploi abundente.

La comandarea oricărui produs din categoria de afișaje verticale veți primi o garanție de 3 ani

Pentru orice altă informație referitoare la aceste reclame verticale, vă stăm la dispoziție aici

expand_moreVezi mai multexpand_more