Afișaje cu LED-uri pentru Cabinete Stomatologice

Afacerea dumneavoastră merită să fie cunoscută cât mai multor persoane, iar una dintre cele mai la îndemână soluții pentru a deveni vizibil este investiția în afișaje pentru cabinete stomatologice cu LED. Cu ajutorul unor reclame pentru cabinete stomatologice, simpli trecători se pot transforma în clienții firmei pe care o reprezentați.

SmarSoft Electronic vă pune la dispoziție o gamă vastă de afișaje electronice pentru cabinete stomatologice care vor avea un impact excelent atât în timpul zilei, cât și după lăsarea întunericului, grație posibilității de a regla oricând intensitatea LED-urilor. Mesajele pe care doriți să le proiectați pot fi ușor modificate sau setate dintr-un soft, pe care îl veți primi odată cu achiziția unei reclame pentru cabinet stomatologic, instalat pe un PC.

Afișaje cu LED-uri pentru Cabinete Stomatologice, avantaje

Tot din softul acestor afișaje pentru cabinete stomatologice cu LED veți avea posibilitatea de a regla viteza cu care se derulează mesajele afișate pe panou, veți putea controla afișarea orei exacte, a datei și a temperaturii, dacă optați pentru oferirea acestor informații posibililor dumneavoastră clienți sau celor deja fidelizați de serviciile sau produsele pe care le oferiți.

O reclamă de cabinet stomatologic vă va permite și afișarea mixtă a mesajelor, adică veți putea combina zona fixă cu zona programabilă a informațiilor. De exemplu, puteți opta pentru afișarea constantă a numelui firmei pe care o reprezentați, iar în partea de jos a afișajului electronic pentru cabinet stomatologic puteți programa proiectarea altor informații sau animații, sub formă de derulare.

Vă stăm la dispoziție cu orice informație de care ați putea avea nevoie pentru a comanda un afișaj cu LED pentru un cabinet stomatologic pe care îl reprezentați.

expand_moreVezi mai multexpand_more
Afisaj cu LED-uri 2070mm x 250mm, afisare 1 rand

Afisaj cu LED-uri 2070mm x 250mm, afisare 1 rand

Dimensiuni: 2070mm x 250mm Afisaj electronic simpla sau dubla fata (la cerere). Afisaj electronic pe 1 rand, afiseaza simultan 16...
visibility40mVizibilitate in metri.
desktop_windowsConexiune PC
wifiComunicatia wireless industriala prin XBee permite comunicatia cu afisajele LED de la distante cuprinse intre 50m si 1km
SmsComunicatia wireless industriala prin XBee permite comunicatia cu afisajele LED de la distante cuprinse intre 50m si 1km.
sort_by_alpha150mmFont
grain20mmPitch
Vezi detaliikeyboard_arrow_right