electronic,smarsoft,0,anului,retrospectiva

Pentru fiecare dintre noi, finalul anului reprezintă momentul perfect pentru o analiză a perioadei care tocmai se încheie și pentru lansarea noilor rezoluții pentru lunile ce urmează. 2019 a fost, pentru noi, cei de la SmarSoft, un an încărcat de provocări și proiecte inedite, pe care le-am finalizat cu succes și pasiune. 

Am lansat un site nou

smarsoft homepage site

Ne bucurăm să stăm la dispoziția clienților noștri cu un site mult mai bogat în produse și informații, dar și mai vesel și mai intuitiv, pe care l-am creat anul acesta. În acest fel, am reușit să ne apropiem și mai mult de cei interesați de tehnologia premium pe care o folosim pentru crearea reclamelor luminoase și a soluțiilor de afișaj electronic de cea mai înaltă calitate. 

Pentru a întări încrederea în produsele noastre, am prelungit garanția produselor SmarSoft de la 3 la 4 ani, pentru că suntem ferm convinși de standardele de care nu ne-am dezis nicio clipă, atunci când am proiectat panourile luminoase care ne poartă semnătura. Durata de funcționare a acestora este de peste 12 ani, specificație care ne face unici pe piața din România. Desigur, tocmai pentru că promovăm calitatea tehnologiei LEDLast by SmarSoft, oferim tuturor clienților noștri posibilitatea de extindere a garanției la 5, 7, respectiv 10 ani.

Zeci de clienți fidelizați

Anul 2019 a adăugat în portofoliul nostru alte câteva zeci de clienți mulțumiți, activitatea noastră fiind apreciată chiar și peste hotare, în țări din Europa. Totodată, calitatea produselor pe care le creăm ne-a adus oportunitatea de a deveni furnizor agreat pe zona de reclame luminoase cu LED-uri. 

Pe mulți dintre partenerii noștri am avut ocazia să îi cunoaștem în cadrul târgului Print & Sign 2019, cea mai importantă expoziție din industria printing-ului și a reclamelor luminoase din sud-estul Europei, care a avut loc în perioada 9-12 octombrie la București. În cadrul evenimentului, am fost încântați să prezentăm o inovație absolută pentru piața românească de advertising. SmarSoft a reprezentat cu succes gama inovativă Box Resin Technology, unică în țara noastră. 

smarsoft eveniment print & sign 2019

Planurile și promisiunile SmarSoft pentru 2020

În anul ce bate la ușă ne-am propus să continuăm eficientizarea producției, prin achiziția de utilaje și aparatură pentru industria electronică. Prima provocare pe care ne-o lansăm pentru 2020 este aceea de a înjumătăți termenele de producție și livrare ale soluțiilor de afișaj SmarSoft.

Nu ne vom opri aici și vom extinde prezența noastră pe piața europeană, prin intermediul parteneriatelor solide pe care le avem în acest moment. Nu în ultimul rând, promitem să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse inovative pe piața de reclame luminoase, care, fără îndoială, vor surprinde concurența.

Vă mulțumim pentru colaborare și vă promitem, pentru anul ce vine, la fel de multă dedicare, pasiune și calitate în toate serviciile și produsele pe care vi le punem la dispoziție!

Sărbători luminate!