smarsoft la expozitia print sign 2019

Compania SmarSoft Electronic este încântată să își anunțe prezența la Print&Sign 2019, cea mai importantă expoziție din industria printing-ului și a reclamelor luminoase din sud-estul Europei, care va avea loc în perioada 9-12 octombrie la București, la Romexpo.

Vă așteptăm în pavilion B1, stand 65!
 

Gama inovativă de produse realizate conform tehnologiei inventate de firma noastră, care poartă numele de Box Resin Technology, reprezintă o inovație absolută pentru piața românească de advertising.

 

Gamă variată de reclame luminoase

Pe lângă aceste produse fabricate exclusiv în România, din componente de cea mai înaltă calitate, SmarSoft Electronic își propune să prezinte în cadrul renumitei expoziții și o gamă variată de cruci de farmacie cu LED-uri, ceasuri electronice, afișaje cu LED-uri pentru mediile industriale, precum și prețuri de benzinărie și multe alte produse ideale pentru domeniul advertising-ului.

Reclamele cu forme diverse sau cele cu forme standard sunt excelente pentru orice afacere, pentru că atrag atenția potențialilor clienți prin ingeniozitatea și claritatea mesajelor proiectate prin intermediul panourilor cu LED. Numele companiei, logo-ul acesteia sau produsele sau serviciile oferite de către firma care alege să devină vizibilă pe piață cu ajutorul lor vor putea fi observate de la sute de metri distanță.

 

Tehnologia din spatele panourilor cu LED

Specialiștii SmarSoft vor sta la dispoziția celor interesați de tehnologia LED-Last cu toate detaliile de ordin tehnic, pentru ca aceștia să poată identifica diferențele între un produs premium și cele de origini incerte. Aprofundarea informațiilor va duce la o înțelegere mai bună a produselor de tipul reclamelor luminoase, dar și a motivului pentru care SmarSoft oferă garanții de până la 10 ani pentru panourile cu LED pe care compania le produce și comercializează.

 

 

SmarSoft Electronic proiectează atât partea hardware și software a soluțiilor de afișaj electronic, cât și partea mecanică, testând produsele obținute înainte de a le oferi celor interesați de acest tip de advertising. Pornind de la exigențele și imaginația clienților săi, compania realizează și panouri cu diverse forme, animații speciale și efecte unice, pentru ca produsele finale să fie unele cu adevărat inspirate.

Reclame luminoase pentru OUTDOOR

Afișajele electronice au nevoie de o protecție împotriva condițiilor meteorologice extreme. De aceea, SmarSoft Electronic a creat forme complexe din rășini poliuretanice, cu ranforsări speciale, care să mențină un mediu izolat și perfect pentru o funcționare de lungă durată a panourilor cu LED. Ideile după care specialiștii companiei lucrează sunt nelimitate și inspirate din exigențele clienților.

SmarSoft creează reclame luminoase de cea mai înaltă calitate, folosind o tehnologie unică, ce oferă produselor care poartă semnătura companiei o durată de viață de peste 12 ani, demonstrând, astfel, că timpul este cel mai bun aliat al produselor premium.