Kit telecomanda radio pentru reglare intensitate luminoasa

Kit telecomanda radio pentru reglare intensitate luminoasa

Cod produs: KITECON

Kit telecomanda radio reglare intensitate luminoasa pentru gama de cruci de farmacie - modele ECONOMY.

Aceste modele sunt extrem de vizibile pe timp de zi, si nu au in standard conexiune la calculator pentru setare intensitate luminoasa pe timp de noapte.

Sistemul este dotat cu un sistem de emisie receptie radio de performanta, incluzand o unitate de receptie integrata in crucea de farmacie si o telecomanda cu 4 butoane.

Descriere generala

Kit telecomanda radio pentru gama de cruci de farmacie - modele ECONOMY. Aceste modele sunt extrem de vizibile pe timp de zi, si nu au in standard conexiune la calculator pentru setare intensitate luminoasa pe timp de noapte. 

 

Sistemul este dotat cu un sistem de emisie receptie radio de performanta, incluzand o unitate de receptie integrata in crucea de farmacie si o telecomanda cu 4 butoane, conform schitei de mai jos.

 

 

9VHjB4O3NhrnUV7nkvr7IuS6ZjLQ7dhTQVQbKiDTi_ZsEI4uuSm1ghjszDZWpkHAqYT2o8l03TceeuAo4A4YAdgZDlUY8Vo9N0fzh9S8oTVcnw09Xio9Y7Wilh2C0TJcmMXdStVZ

 

 

Sistemul radio cu telecomanda integreaza o unitate logica de codare KEELOQ, astfel incat nicio alta telecomanda nu va putea controla crucea dvs. de farmacie, in afara de cele care sunt recunoscute de modulul acesteia. Algorimul KEELOQ genereaza automat o cheie de criptare unica, in momentul in care telecomanda este imperecheata cu unitatea de receptie.

Avantajele unui sistem de comanda radio fata de unul cu infrarosu (ca la TV de ex) sunt:

  • protejarea fata de interventii accidentale sau rau intentionate datorita codarii comunicatiei.

  • raza de actiune mult mai mare: 30-40m la modulele radio SmarSoft (fara a fi nevoie de vizibilitate directa), fata de 7-8m (cu vizibilitate directa). Astfel, puteti seta crucea chiar din interiorul farmaciei, sau din masina, indiferent daca aveti sau nu vedere directa spre cruce.

Descriere butoane:

  • Mod Zi

  • Mod Noapte 1 / Mod noapte 2

  • Dimming -

  • Dimming +

Mod de operare:

La apasarea butonului "Mod Zi", crucea va trece in mod de functionare complet, cu toate animatiile, in regim de intensitate de 100%.

La o apasare a butonului "Mod Noapte", crucea va trece in "Mod Noapte 1". La o a doua apasare, a acestui buton, crucea va trce in "Mod Noapte 2".

Mod Noapte 1 – crucea se aprinde si se stinge lent, de la intensitate 0% la intensitatea setata de Dimming.

Mod Noapte 2 – crucea sta aprinsa la intensitatea setata de Dimming.

Apasarea butoanelor "Dimming -" si "Dimming +" are efect doar in cazul in care crucea este in unul din modurile de noapte. Acestea seteaza intensitatea maxima (Dimming) pana la care sa se aprinda led-urile in modurile: "Mod Noapte " si "Mod Noapte 2".

 

Observatii:

  • In cazul in care doriti sa optati pentru o a doua telecomanda de rezerva, puteti face acest lucru numai in momentul achizitiei crucii de farmacie, datorita necesitatii imperecherii dintre modulul radio din cruce si telecomenzi. Aceasta procedura implica setari speciale facute de catre tehnicienii SmarSoft.

 

Detalii tehnice

Categorie DISPOZITIVE PROGRAMARE / COMUNICATIE