osram_logo_partener_oficial.jpg

Divizia de Iluminat General a gigantului OSRAM a încheiat parteneriat în România cu SmarSoft Electronic

 

Producătorul român de echipamente electronice complexe SmarSoft Electronic a devenit din noiembrie 2014 partener oficial al diviziei de Iluminat General al gigantului OSRAM.  Acest parteneriat permite companiei  SmarSoft Electronic, distribuitorul lor direct pe România, să ofere clienţilor un portofoliul complet de componente destinate sistemelor de iluminat de ultimă generaţie, la preţuri de producător şi cu garanţie extinsă până la 8 ani.

 

 

Oferte personalizate cu proiecte luminotehnice, analiză a soluţiilor şi studii de caz

Colaborarea producătorului român de echipamente electronice cu gigantul OSRAM nu este una nouă, ci mai degrabă o extindere a parteneriatului cu divizia de Opto-Semiconductoare, demarat deja în anul 2012. Este un nou parteneriat complex, bazat pe încredere dobândită în anii anteriori de colaborare, care permite colaborarea cu specialiştii OSRAM pentru dezvoltarea unor oferte personalizate.

Aceste oferte nu se limitează la aspectul pur comercial al produsului, ci însoţite de proiecte luminotehnice şi analize tehnico-economice ale soluţiilor propuse, precum şi de studii de caz pentru proiecte similare.

„Toţi clienţii vor calitate garantată pe termen lung, la preţuri accesibile, iar OSRAM este sinonim cu componente de iluminat de cea mai înaltă calitate, pentru orice tip de spaţiu, bazate pe tehnologii de ultimă generaţie. Noul nostru parteneriat cu OSRAM ne permite să oferim clienţilor proiecte şi soluţii complexe şi complete, cu garanţii confortabile, cu certitudinea că produsele noastre vor funcţiona multă vreme şi după această garanţie.“

– Smaranda Iordache, CEO/proprietar SmarSoft Electronic

Sisteme de iluminat pentru orice tip de spaţiu, cu garanţie până la 8 ani

Pe lângă accesul la portofoliul complet de componente destinate sistemelor de iluminat – module LED certificate şi standardizate (precum  Zhaga), surse de alimentare şi sisteme inteligente de control – noul parteneriat cu Divizia de Iluminat general OSRAM permite implicarea SmarSoft Electronic în dezvoltarea de proiecte dedicate unor sisteme de luminat complet noi sau eficientizării unor sisteme existente.

Portofoliul OSRAM oferă soluţii pentru o gamă extinsă de aplicaţii pentru iluminatul spaţiilor administrative (birouri, spitale, şcoli etc), al zonelor de prezentare comercială (retail), al zonelor industriale, dar şi pentru iluminatul public stradal şi arhitectural incluzând aici şi soluţii speciale destinate proiectelor publicitare şi reclamelor luminoase.

Completarea portofoliului de module PrevaLED cu o gama variată de module LED flexibile şi soluţii standard tip retrofit permite şi abordarea aplicatiilor casnice sau ale proiectelor din domeniul iluminatului arhitectural şi ambiental. Modulele PrevaLed liniare, rectangulare sau tip spot permit dezvoltarea unor soluţii de iluminat destinate atât iluminatului interior, cât şi celui exterior, la standardele certificate Zhaga.

Calitatea excepţională a surselor de alimentare electronice Optotronic dezvoltate şi testate de OSRAM, în combinaţie cu portofoliul de module LED, permite oferirea unor garanţii de sistem (sursa de alimentare + module LED) care pot varia între 5 şi 8 ani. Sistemele de control al iluminatului sunt menite să furnizeze atât o eficientizare energetică considerabilă (costuri mai mici la curent) cât şi o dimensiune dinamică a iluminarii în conformitate cu standardele de iluminat şi/sau preferinţele utilizatorului.

OSRAM furnizeaza un portofoliu complet de senzori, controllere si interfete de control menite sa gestioneze aplicatii din domeniului iluminatului spatiilor administrative (DALI Professional, DALI Eco, Encelium), industrial (DALI Professional, DALI Eco), stradal (Street Light Control) şi arhitectural (EASY Color Control). Pachetul de servicii furnizate de OSRAM pentru soluţiile dezvoltate pe baza portofoliului mai sus amintit poate fi extins la:

  • programare software şi punere în funcţiune a sistemului de control,
  • suport în procedura de proiectare a circuitelor electronice,
  • testare şi certificare de prototipuri în cadrul laboratorului din Germania,
  • rapoarte de testare caracteristici termice, optice, mecanice.

 

SmarSoft Electronic produce de 9 ani echipamente electronice utilizare in domeniul publicitar, casnic, industrial şi stradal:

  • panouri electronice cu cu LED-uri (ceasuri stradale, cruci de farmacie, afişaje personalizate, panouri electronice pentru instituţii etc.);
  • automatizări industriale şi casnice;
  • sisteme complexe de afisare, cu posibilitate de interconectare cu diversi senzori: vant, umiditate, presiune atmosferica, temperatura, etc
  • proiecte speciale dezvoltate la comanda pentru uz industrial

 

Produsele sunt realizate în atelierele proprii de producţie, utilizându-se echipamente de ultimă generaţie. Producătorii preferaţi de LED-uri sunt OSRAM, AVAGO (divizie HP) şi CREE. In cadrul firmei se realizeaza proiectarea schemelor electrice si a circuitelor imprimate (PCB), precum si softul pentru sistemele proiectate.

 

În portofoliul companiei SmarSoft Electronic figurează clienţi precum: EATON, Coca Cola, Lafarge, Farmaciile CATENA, Farmaciile HELPNET, Farmaciile Belladonna, Ursus Breweries, Holcim, Hidroconstructia, Romlux, Coficab Eastern Europe,  Autoliv, Societatea Română de Oncologie Chirurgicală din Cluj  Napoca, TMK ARTROM, etc

 

Pentru mai multe informaţii, puteţi consulta www.smarsoft.ro, unde puteţi găsi descrieri detaliate şi specificaţii tehnice despre produse şi opţiuni.