2006

SmarSoft Electronic ia fiinta in 2006, avand ca principal obiect de activitate proiectarea de automatizari electronice pentru reclame luminoase cu tuburi cu gaz spectral, folosite pentru reclame de mari dimensiuni (rooftopuri).

Gama de automatizari cuprinde sisteme adecvate tuturor tipurilor de reclame, iar jocul luminos se poate programa din soft PC proiectat pentru aceste sisteme.

Automatizare 4 canale (SM4) pentru reclame cu tub spectral, soft PC programare

 

2007

START: Smarsoft Electronic intra pe piata de cruci de farmacie cu LED-uri si produce primele modele neprogramabile, cu efecte pentru atragerea atentiei.

Smarsoft este primul producator roman care intra pe piata cu aceste tipuri de produse dedicate farmaciilor.

2008

SmarSoft investeste in proiectare electronica, iar rezultatele nu intarzie sa apara: se mareste gama de produse si apare primul model de cruce de farmacie PROGRAMABILA de la calculator. Apar primele modele de afisaje si ceasuri electronice.

Proiectarea electronica include toate etapele: de la realizare schema electrica, la proiectare PCB (circuit imprimat), realizare software microprocesor. Aceasta abordare permite flexibilitate, compania dezvoltand orice model de afisaj.

2009

Portofoliul de produse se imbogateste cu diferite variante de afisaje programabile cu LED-uri, pe 1 rand sau mai multe randuri. Tot in 2009, compania dezvolta pentru prima data pe piata din Romania reclamele verticale cu LED-uri, cu posibilitate de afisare mesaje derulante.

SmarSoft devine partener AREL - Asociatia Romana a Electricienilor din Romania

2010

Smarsoft continua diversificarea produselor - adauga in portofoliu numeroare modele de ceasuri electronice stradale, cruci de farmacie, afisaje pe 1 rand sau mai multe randuri.

Compania lanseaza posibilitatea de programare afisaje de pe telefonul mobil (prin SMS). In plus, mareste numarul proiectelor realizate pentru sectorul industrial - printre clientii din acea perioada COCA COLA, URSUS, LAFARGE, DUCTIL, AUTOLIV, HOLCIM, ROMLUX etc

2011

SmarSoft dezvolta un proiect special: Sistemul AMOS - casa inteligenta - sistem ce permite configurarea functionalitatilor corpurilor de iluminat, ventilatoarelor, prizelor dintr-o aplicatie soft, prin conectarea la calculator pe USB

Lanseaza BIG PIXEL - TEHNOLOGIA CLUSTER pentru distante mari / foarte mari (sute de metri); caractere de pana la 1m inaltime, vizibilitate de la peste 500m! Pentru aceste solutii se utilizeaza LED-uri OSRAM.

 

2012

APRILIE 2012 - din acest moment toate produsele realizare de SmarSoft Electronic au 3 ANI GARANTIE, ca dovada a calitatii!

In acelasi an, SmarSoft bifeaza prima participare la Print & Sign - cel mai important eveniment de semnalistica si publicitate din Romania

 

Expozitie PRINT & SIGN 2012

 

 

2013, AN DE REFERINTA

SmarSoft semneaza un contract de cobranding cu OSRAM Opto Semiconductors!

Acest parteneriat special ofera posibilitatea realizarii de afisaje LED de inalta calitate, utilizand LED-urile OSRAM. Orice produs realizat cu LED-uri OSRAM poarta marca “OSRAM - LED Technology Inside”

Marca OSRAM - LED Technology Inside pe produsele SmarSoft

Marca OSRAM - LED Technology Inside pe produsele SmarSoft

 

2014

Anul 2014 debuteaza cu semnarea contractului de cobranding cu AVAGO TECHNOLOGIES (DIVIZIE HP). Acest parteneriat ofera accesul la cele mai puternice LED-uri de 5mm superbright (ovale si rotunde) existente pe piata de semnalistica de outdoor.

 

 

Cruce cu LED-uri - model personalizat pentru Farmaciile Catena

Cruce cu LED-uri - model personalizat pentru Farmaciile Helpnet

 

Smarsoft diversifica produsele din sectorul industrial: imbogatesc gama de produse cu numaratoare diverse (automate, manuale), afisaje LED cu intrare 4-20mA, afisaje de contorizare parametri productie sau zile de la ultimul accident de munca, cronometre industriale, afisaje LED pentru parcari, afisaje conectate la diversi senzori (umiditate, presiune atmosferica, etc).

Panou special contorizare zile fara accident si parametri productie pentru SINIAT

Afisaj electronic MONITOROZARE wireless status

utilaje pentru EATON

2015

Ianuarie 2015 - SmarSoft lanseaza propriul sistem de incarcasare cu aluminiu eloxat, proiectand un profil pornind de la propria arhitectura de produs.

Aceste profile asigura UNICITATE companiei; in plus, sunt realizate de SAPA PROFILES cel mai mare producator de profile extrudate de aluminiu din Europa.

Sapa Group

Profil aluminiu eloxat pentru cruce farmacie

 

Martie 2015 - SmarSoft devine distribuitor direct OSRAM - Divizia de Lighting - cu oferte personalizate si studii luminotehnice pentru diverse aplicatii / proiecte.

 

 

Septembrie 2015 – Compania dezvolta cel mai subtire model de cruce din lume: model programabil de la calculator, cu doua fete, grosime 19mm!

Cruce farmacie dubla fata - model ULTRA SLIM - 19mm grosime!

 

Octombrie 2015 - Smarsoft participa la Viscom 2015 - FIERA MILANO – Italia, cel mai mare eveniment de semnalistica din Europa a reprezentat deschiderea catre noi piete: Franta, Belgia, Olanda, etc.

Expozitie VISCOM 2015, Fiera MILANO, Italia