afisaje garantie 4 ani

 Lucrăm în permanență la dezvoltarea unor soluții de afișaj electronic de cea mai înaltă calitate, care să întâlnească în cadrul aceluiași produs tehnologia avansată în materie de panouri luminoase și componentele performanțe. Credem cu tărie că produsele SmarSoft Electronic au caracteristici unice pe piața din România, fiind create exclusiv din LED-uri OSRAM și BROADCOM, specificație ce le diferențiază total de alternativele de pe piața panourilor publicitare.

 

afisaj electronic

Produsele SmarSoft câștigă un an în plus la garanție

Acesta este și motivul pentru care am decis să prelungim cu încă un an perioada de garanție la multe dintre produsele pe care le puteți comanda de la noi. Astfel, în loc de 3 ani, garanția minimă la multe dintre panourile luminoase marca SmarSoft care au carcasă va fi de 4 ani. Desigur, opțiunea dumneavoastră se poate îndrepta oricând către varianta unei garanții ULTRA-PREMIUM, care presupune o perioadă de 7, respectiv 10 ani, în care rezultatele muncii echipei SmarSoft Electronic să se regăsească în calitatea și funcționarea perfectă a afișajelor electronice în toată această perioadă.

 

afisaj electornic amanet

Panouri luminoase de cea mai înaltă performanță

Vă garantăm faptul că aspectul, uniformitatea LED-urilor, carcasa metalică și luminozitatea își vor păstra caracteristicile inițiale, adică vor arăta și vor funcționa la fel de bine ca în prima zi de la achiziție, chiar și dacă acestea vor fi expuse în mediul exterior și vor avea de-a face cu condiții grele de vreme, cum ar putea fi temperaturile extreme, precipitațiile abundente sau zonele poluate, în care praful abundă.

 

panou electronic

 

Cele mai bune reclame luminoase

Printre cele mai populare dintre produsele SmarSoft se numără și afișajele electronice cu LED pentru casele de schimb valutar sau afișajele electronice complexe, cu formă triunghiulară și indicatori SSM sau alte mesaje informative. Clienții noștri au încredere și în sistemele electronice cu LED pentru gestionarea locurilor libere dintr-o parcare, pe care le comandă într-un număr mare. Nu în ultimul rând, cele mai căutate produse rămân crucile de farmacie, iar cea mai căutată dintre acestea pare să fie crucea de farmacie de 900 mm cu săgeată de orientare.

 

cruci farmacie eletronice

Orice produse ați alege să comandați din oferta SmarSoft Electronic, vă asigurăm de faptul că impactul vizual asupra acestora va fi unul excelent, chiar de la sute de metri distanță. Gama de top a soluțiilor noastre de afișaj vă va diferenția de restul competitorilor printr-o strălucire aparte a reclamelor, care vor avea rol de carte de vizită a firmei pe care o reprezentați.

Vă lansăm provocarea de a ne transmite cele mai exigente așteptări în materie de proiectare a unui panou publicitar, cu promisiunea că vom pune la bătaie toată tehnologia dezvoltată în cei peste 13 ani de activitate a companiei noastre. Rezultatul va fi o reclamă electronică PREMIUM, care să facă cinste locului în care este amplasată.

Vă stăm la dispoziție cu orice informație suplimentară de care aveți nevoie, pentru a alege soluția de afișaj electronic potrivită afacerii dumneavoastră. Ne puteți scrie aici, pe site, în secțiunea de Asistență din partea dreaptă, jos, a paginii, sau ne puteți trimite un mail la office@smarsoft.ro. Nu în ultimul rând, suntem la dispoziția dumneavoastră la numărul de telefon 0724.345.330.