Garantie

GARANTIE PREMIUM SI PREMIUM ULTRA 4-5-7-10 ANI

LED-uri

CELE MAI PUTERNICE LED-URI

Program

FUNCTIONARE 24 / 7

Solutii

SOLUTII PENTRU AMBIENT EXTERN SI MEDII INDUSTRIALE

Media

Smarsoft

SmarSoft produce echipamente electronice complexe, cu utilizare în domeniul publicitar, casnic, industrial, stradal: cruci de farmacii, panouri leduri, firme luminoase, reclame luminoase, afisaje leduri, afisaje electronice, ceasuri stradale, reclame leduri, etc.

Firme Luminoase

O firmă luminoasă sunt soluția ideală pentru a evidenția reclama firmei pe care o reprezentați, atât în timpul zilei, dar mai ales pe timpul nopții. Panourile luminoase reprezintă cea mai bună opțiune pentru a vă face cunoscut numele, logo-ul, produsele sau serviciile prestate. Față de reclamele luminoase comune, reclamele luminoase cu LED-uri atrag foarte bine atenția în orice moment al zilei și reprezintă o carte de vizită a companiei dumneavoastră. Ținând cont că reclama luminoasă vă reprezintă, alegerea unui produs premium garantează o imagine impecabilă în fața clienților dumneavoastră.

Se știe faptul că nu calitatea costă, ci lipsa acesteia. Iar în căldura toridă, temperaturile foarte scăzute, mediile umede sau saline sunt necesare măsuri suplimentare pentru ca imaginea afacerii dumneavoastră să nu aibă de suferit. Ca producător, SmarSoft proiectează și realizează numai produse cu calitate PREMIUM dedicate utilizării în mediul extern sau industrial, cu durata de viață de peste 10 ani! Timpul este cel mai bun aliat al produselor cu calitate premium, dar și cel mai mare dușman al produselor low-cost.

Smarsoft vă pune la dispoziție echipamente electronice complexe, realizate în ateliere proprii de producție, în România, din componente de cea mai înaltă calitate. Domeniul de utilizare al acestor panouri luminoase este unul vast, echipamentele având aplicare în sectoare precum cel publicitar, industrial sau stradal. 

Reclame Luminoase

La SmarSoft găsiți reclame luminoase de o calitate superioară celor existente pe piață, secretul nostru fiind dezvoltarea soluțiilor de afișare după o arhitectură proprie. Într-o piață inundată de sub-produse de proveniență majoritar chinezească, alegerea unei reclame luminoase poate fi o adevărată corvoadă tehnică și bugetară pentru orice companie. Fiind ieftine și construite din ansamble (module) de slabă calitate, produsele low-cost îi păcălesc pe antreprenori, iar costurile ulterioare de service și mentenanță sunt foarte ridicate.

O reclamă luminoasă produsă de SmarSoft Electronic oferă, pe termen mediu și lung, nu numai estetică, rezistență și funcționalitate, ci și economia pe care o antrenează achiziționarea unui produs premium.

LED-uri OSRAM și BROADCOM (AVAGO)

Soluțiile SmarSoft de afișare sunt superioare celorlalte variante disponibile pe piață, pentru că folosim doar LED-uri OSRAM și BROADCOM (AVAGO) în producția acestora și nu utilizăm module low cost chinezesti de tip P10. Intensitatea pe care panourile luminoase sau crucile luminoase create de noi o au este excelentă chiar și pe timp de zi, pentru că utilizează cele mai puternice LED-uri de pe piață, iar tehnologia HIGH POWER dezvoltată de firma noastră le conferă o vizibilitate crescută de la distanță și, în același timp, le protejează termic.

Soluțiile SmarSoft includ atât proiectarea hardware și software, cât și proiectarea mecanică și testarea produselor obținute. Vă stăm la dispoziție și cu efecte sau animații speciale, care vor face din reclama luminoasă a firmei dumneavoastră un produs unic și inspirat. Aici veți putea comanda cruci de farmacii, panouri luminoase, firme luminoase, reclame luminoase, afișaje LED-uri, afișaje electronice, ceasuri stradale, reclame cu LEDuri și multe alte produse ideale pentru afacerea dumneavoastră.

Fiind proiectate de la bun început pentru o durată foarte lungă de viață, oferim posibilitatea de a alege o garanție PREMIUM (3, 4 sau 5 ani) sau ULTRA-PREMIUM (7 sau 10 ani). Suntem singurii de pe piață care oferă o perioadă de garanție atât de lungă. 

Articole recente

chevron_leftVezi toate articolelechevron_right