Soluții pentru Benzinării, fără carcasă externă

Prețurile LED din benzinării pot atrage noi clienți care vor fi interesați sa alimenteze în stația de alimentare pe care o reprezentați. Investiția într-un astfel de dispozitiv electronic, făcută pentru un timp foarte îndelungat, se va oglindi curând în profitul firmei dumneavoastră. Din această categorie de produse pot fi comandate soluții fără carcasă externă pentru benzinării pe care SmarSoft Electronic le realizează.

Toate soluțiile fără carcasă externă sunt proiectate de noi și se produc cu LED-uri OSRAM. Am dezvoltat o gama complexa de digiti cu LED-uri de mai multe dimensiuni, pentru a satisface orice necesar din punct de vedere al vizibilitatii. Parteneriatul cu OSRAM SEMICONDUCTORS înseamnă atât siguranța utilizării unor LED-uri de calitate cu durata foarte lungă de viață, cât și acces la stocuri ce permit producție de loturi mari în timp foarte scurt.

Printre avantajele totemurilor pentru benzinarie se numara o vizibilitate excelentă de la distanță mare, mulțumită LED-urilor OSRAM, și o durabilitate îndelungată a acestora, grație protecțiilor cu lacuri siliconice industriale utilizate mai ales în industria militară. Tratamentul cu lacuri (conformal coating) este foarte important pentru a proteja placa electronică (circuitul imprimat și componentele electronice) împotriva umidității, condensului, diferențelor de temperatură, aerului salin, prafului și altor factori ce pot afecta funcționarea optimă a produsului.

Programarea sistemelor pentru totemurile led se poate realiza atât de la calculator (cu ajutorul unui soft PC, prin intermediul unui convertor USB-RS485 sau a soluției wireless), cât și prin intermediul telecomenzii radio.

Vă recomandăm să folosiți structuri separate pentru protecția acestor soluții fără carcasă externă pentru benzinării, pentru protejarea lor împotriva condițiilor meteorologice. Soluțiile fără carcasă externă pentru benzinării beneficiază de o garanție de un an.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre tehnologia folosită la fabricarea preturilor pentru benzinării, ne puteți contacta aici.

expand_moreVezi mai multexpand_more
Pret BENZINARIE format X.XX, digit 160x304, LED-uri ROSII BROADCOM(AVAGO)

Pret BENZINARIE format X.XX, digit 160x304, LED-uri ROSII BROADCOM(AVAGO)

Pret BENZINARIE format X.XX, digit 160x304, LED-uri ROSII BROADCOM (AVAGO). Fiecare digit este format din 3 siruri de LED-uri....
visibility170mVizibilitate in metri.
desktop_windowsConexiune PC
settings_remoteKit telecomanda radio
wifiComunicatia wireless industriala prin XBee permite comunicatia cu afisajele LED de la distante cuprinse intre 50m si 1km
sort_by_alpha304mmFont
grain16mmPitch
Vezi detaliikeyboard_arrow_right