Cruci de Farmacie cu LED-uri - BUSINESS

Gama de cruci de farmacii business este gama de TOP produsă de SmarSoft Electronic. Această gamă include produse ultra - speciale, ce vă vor diferenția, cu siguranță, de competitorii dumneavoastră prin spectaculozitate și impact excelent.

Fie că alegeți modelul de cruce de farmacie cu peste 60 de animații spectaculoase, fie că doriți un model ultra - subțire sau pur și simplu doriți o cruce de farmacie proprie, personalizată și unică, la noi găsiți un specialist care să vă consilieze în a alege modelul perfect.

Puteți alege garanția PREMIUM (puteti opta intre 3, 4 sau 5 ani garantie) sau ULTRA-PREMIUM (7 sau 10 ani). Indiferent de preferințele dumneavoastră în acest sens, vă asigurăm că produsul de care urmează să vă bucurați este proiectat în așa fel încât să își păstreze caracteristicile inițiale (aspect, uniformitate LED-uri, carcasă metalică, luminozitate) o perioadă foarte lungă de timp, în condiții grele și foarte grele de funcționare.

SmarSoft Electronic vă stă la dispoziție cu fabricarea produselor PREMIUM din categoria cruci de farmacii BUSINESS. Grație tehnologiei avansate și a componentelor de o calitate superioară celor prezente pe piață, procesul de producție a acestor cruci de farmacii business va face din aceste reclame electronice unele cu un impact vizual excelent de la sute de metri distanță.

Cruci de Farmacie cu LED-uri - BUSINESS, beneficii

Pentru că inovația tehnologică reprezintă un pivot important a activității noastre de producție, am dezvoltat mai multe game de cruci de farmacie cu LED-uri, astfel încât și cel mai exigent client să găsească un model care să-i satisfacă așteptările sau să întrunească condițiile zonei unde se amplasează. Astfel, cele peste 100 de modele de cruci pentru farmacii se împart în următoarele game principale: business, premium, elegance, full - color, ora-data-temperatura și mesaje text, economy, caduceu etc.

Unul dintre modelele de cruce de farmacie BUSINESS vă va asigura peste 60 de animații spectaculoase, unice, cu peste 6000 de LED-uri care luminează perfect, indiferent de condițiile meteorologice sau de intensitatea luminii naturale. Astfel, farmacia dumneavoastră va fi vizibilă de la distanțe foarte mari, iar informațiile care rulează pe display-ul afișajului electronic vor fi foarte clare. În cazul în care modelul pe care doriți să îl comandați de la SmarSoft Eletronic nu se află în oferta noastră standard, suntem încântați să putem concepe și realiza o personalizare a acestuia, astfel încât afișajul electronic al farmaciei dumneavoastră să fie unic.

Una din inovațiile prezente la crucea de farmacie ULTRA HIGH POWER constă în combinarea mai multor tipuri de LED-uri, care ajută la uniformizarea unghiurilor de vizibilitate, atât pe timpul zilei, cât și pe cel al nopții.

Orice cruce de farmacie business poate afișa mesaje programabile electronic, cu ajutorul unui soft intuitiv, care se instalează pe un PC, precum ora exactă, data sau temperatura înregistrată. Impactul vizual excelent pe care aceste LED-uri le au, indiferent de condițiile meteorologice sau de partea din care sunt privite, frontal sau lateral, face din aceste cruci de farmacie un produs business, ideal pentru afacerea pe care o reprezentați.

Indiferent de produsul ales din categoria de cruci de farmacii business, acesta va avea o carcasă din aluminiu eloxat, material foarte rezistent la temperaturi extreme sau precipitații abundente. Așadar, indiferent de sezon, crucea de farmacie business va lumina intens din orice unghi ar fi privită, mulțumită puterii LED-urilor și tehnologiei care permite reglarea intensității luminii și derularea animațiilor de pe afișajul electronic la viteza dorită, rezultând mesaje conturate perfect.

Vă stăm la dispoziție cu orice informație suplimentară de care aveți nevoie, pentru a alege crucea de farmacie business potrivită afacerii dumneavoastră.

expand_moreVezi mai multexpand_more
Cruce farmacie 1200 x 1200 BUSINESS

Cruce farmacie 1200 x 1200 BUSINESS

MODEL UNICAT! ANIMATII SPECTACULOASE!!! Cruce de farmacie cu LED-uri gama PROGRAMABILA, model BUSINESS. Dimensiuni: 1200mm x...
visibility50mVizibilitate in metri.
desktop_windowsConexiune PC
wifiComunicatia wireless industriala prin XBee permite comunicatia cu afisajele LED de la distante cuprinse intre 50m si 1km
sort_by_alpha160mmFont
grain16mmPitch
Vezi detaliikeyboard_arrow_right