Afisaje cu LED-uri 3 randuri

Știm că memoria vizuală este cea mai puternică dintre toate, așa că ne-am investit energia în a crea soluții de afișaj pe 3 rânduri, ideale pentru orice domeniu în care vă desfășurați activitatea.

Pe această pagină veți putea comanda afișaje pe 3 rânduri de o calitate superioară celorlalte soluții existente pe piață, fabricate doar din elemente originale, cu o tehnologie intuitivă și ușor de controlat, prin intermediul unui computer. Alternativa este cea a produselor de proveniență chinezească, cu o durată de viață mult mai mică și componente de o calitate îndoielnică, ce nu rezistă la condiții meteorologice extreme și nu luminează intens, așa cum este cazul soluțiilor de afișare pe care vi le putem pune la dispoziție.

SmarSoft Electronic proiectează și produce afișaje pe 3 rânduri care permit atât proiectarea mesajelor statice, cum ar putea fi numele firmei pe care o reprezentați, cât și a informațiilor programabile ori care rulează cu viteza aleasă, precum ora exactă, data sau temperatura înregistrate în timp real. În plus, aveți posibilitatea de a regla intensitatea luminii proiectată de LED-uri, pentru a o adapta luminii naturale și a face din afișajul pe 3 rânduri unul vizibil atât pe timpul zilei, cât și noaptea.

Fiecare afișaj pe 3 rânduri pe care îl puteți comanda de pe această pagină va fi protejat de o carcasă fabricată din aluminiu eloxat, care permite expunerea dispozitivului la temperaturi extreme, ce se pot încadra între -40 și +85 de grade Celsius, sau la condiții meteorologice extreme, cum ar putea fi precipitațiile abundente. Aceste afișaje pe 3 rânduri își vor păstra strălucirea și claritatea mesajelor și datorită dispunerii LED-urilor care permit caracterelor să își păstreze vizibilitatea.

Pentru orice afișaj pe 3 rânduri comandat veți beneficia de o garanție de 3 ani.

Nu ezitați să ne cereți și alte detalii despre produsele noastre aici.

expand_moreVezi mai multexpand_more