Afisaje LED long distance

SmarSoft Electronic vă pune la dispoziție produse PREMIUM din categoria afișaje LED pentru autostrăzi. Tehnologia avansată și componentele de cea mai înaltă calitate utilizate în procesul de producție fac din aceste afișaje LED pentru autostrăzi echipamente electronice cu un impact vizual excelent de la sute de metri distanță.

Fie că optati pentru garanția PREMIUM (puteți alege să beneficiați de 3, 4 sau 5 ani garanție) sau ULTRA-PREMIUM (7 sau 10 ani), produsul dumneavoastră va funcționa optim peste 10 ani, fiind proiectat în așa fel încât să își păstreze caracteristicile inițiale (aspect, uniformitate LED-uri, carcasă metalică, luminozitate) o perioadă foarte lungă de timp, în condiții grele și foarte grele de funcționare.

De ce să alegeți afișaje LED - Long Distance / afișaje LED pentru autostrăzi?

Pentru că inovația tehnologică reprezintă un pivot important a activității noastre de producție, am dezvoltat cea mai performantă metodă de fabricare a acestor afișaje LED pentru autostrăzi, astfel încât fiecare model în parte să întrunească condițiile zonei unde se amplasează.

Afișajele pentru autostrăzi au peste 6000 de LED-uri și peste 60 de animații spectaculoase și unice, așa că acestea vor avea un impact foarte bun pe timp de zi, în soare.

Inovația care stă la baza producerii unui afișaj LED pentru autostrăzi de la SmarSoft Electronic constă în combinarea mai multor tipuri de LED-uri, care ajută la uniformizarea unghiurilor de vizibilitate, atât pe timpul zilei, cât și pe cel al nopții. Un afișaj LED pentru autostrăzi poate conține mesaje programabile electronic, de la un PC, precum ora, data, temperatura înregistrată sau situația în timp real a traficului, precum ambuteiaje, drumuri închise sau distanța până la următoarea stație de taxare de pe autostradă.

Orice produs comandat din categoria afișaje LED pentru autostrăzi va avea o carcasă din aluminiu eloxat, material rezistent la condiții meteorologice și temperaturi extreme, astfel încât, indiferent de sezon, afișajul cu LED să lumineze intens. Tehnologia care stă în spatele producerii unui afișaj LED pentru autostrăzi vă va permite reglarea culorilor panoului luminos și a animațiilor derulate, iar mesajele text vor fi bine conturate și foarte ușor vizibile de la distanțe foarte mari.

Vă stăm la dispoziție cu orice informație suplimentară de care aveți nevoie, pentru a alege un afișaj LED pentru autostrăzi.

expand_moreVezi mai multexpand_more