Soluții pentru Benzinării, cu Carcasă Externă

Investiția într-un totem cu leduri se va oglindi curând în profitul stației de alimentare pe care o reprezentați. Din această categorie de produse puteți comanda preturi cu leduri pentru benzinării pe care SmarSoft Electronic le realizează încă din faza de proiect.

Puteti alege dintr-o gama variata de digiti, in functie de vizibilitatea de care aveti nevoie pentru totemul dvs. Dimensiunile disponibile sunt: 182mm, 225mm, 304mm si 414mm. Configuratia pretului de benzinarie poate fi X.XX sau XX.XX.

Datorita LED-urilor OSRAM, totemul de benzinarie va fi foarte vizibil de la distanță foarte mare. In plus, nu numai vizibilitatea este importanta, ci si fiablitatea in mediu extern. Tratamentul cu lacuri (conformal coating) este foarte important pentru a proteja placa electronică (circuitul imprimat și componentele electronice) împotriva umidității, condensului, diferențelor de temperatură, aerului salin, prafului și altor factori ce pot afecta funcționarea optimă a produsului.

Firma SmarSoft Electronic realizează acest tratament cu lacuri siliconice industriale, utilizate preponderent în industria militară, auto sau aeronautică, foarte eficiente împotriva umezelii și a aerului salin. Suplimentar, față de alte lacuri utilizate în industria electronică, aceste lacuri au protecții speciale la UV, fiind foarte rezistente la contactul cu lumina puternică sau temperaturi extreme.

Programarea sistemelor de afișaje LED pentru prețuri benzinării cu carcasă externă se poate realiza atât de la calculator (cu ajutorul unui soft PC, prin intermediul unui convertor USB-RS485 saua soluției wireless), cât și prin intermediul telecomenzii radio.

Vă stăm la dispoziție cu orice informație suplimentară v-ar putea fi de folos pentru alegerea unei soluții de preturi led pentru totemul dvs de benzinarie. 

expand_moreVezi mai multexpand_more