Soluții pentru Benzinării, cu Carcasă Externă

Investiția într-un afișaj electronic pentru benzinărie cu carcasă externă se va oglindi curând în profitul stației de alimentare pe care o reprezentați. Din această categorie de produse puteți comanda afișaje LED benzinării cu carcasă externă pe care SmarSoft Electronic le realizează încă din faza de proiect.

Am proiectat o gamă formată din 4 tipuri de digiți cu LED-uri OSRAM, având înălțimile de 182 mm, 225 mm, 304 mm și 414 mm. Parteneriatul cu OSRAM SEMICONDUCTORS înseamnă atât siguranța utilizării unor LED-uri de calitate cu durata foarte lungă de viață, cât și acces la stocuri ce permit producție de loturi mari în timp foarte scurt.

Avantajele acestor afișaje pentru benzinării cu carcasă extermă presupun o vizibilitate excelentă de la distanță mare, mulțumită LED-urilor OSRAM, și o durabilitate mare a acestora, grație protecțiilor cu lacuri siliconice industriale utilizate mai ales în industria militară. Tratamentul cu lacuri (conformal coating) este foarte important pentru a proteja placa electronică (circuitul imprimat și componentele electronice) împotriva umidității, condensului, diferențelor de temperatură, aerului salin, prafului și altor factori ce pot afecta funcționarea optimă a produsului.

Firma SmarSoft Electronic realizează acest tratament cu lacuri siliconice industriale, utilizate preponderent în industria militară, auto sau aeronautică, foarte eficiente împotriva umezelii și a aerului salin. Suplimentar, față de alte lacuri utilizate în industria electronică, aceste lacuri au protecții speciale la UV, fiind foarte rezistente la contactul cu lumina puternică sau temperaturi extreme.

Programarea sistemelor de afișaje LED pentru prețuri benzinării cu carcasă externă se poate realiza atât de la calculator (cu ajutorul unui soft PC, prin intermediul unui convertor USB-RS485 saua soluției wireless), cât și prin intermediul telecomenzii radio.

Vă stăm la dispoziție cu orice informație suplimentară v-ar putea fi de folos pentru alegerea unei soluții de afișaje pentru benzinării cu carcasă externă.

expand_moreVezi mai multexpand_more