Reclame Electronice cu LED-uri pentru Farmacii si Cabinete Veterinare

Clienții afacerii pe care o reprezentați merită să primească în permanență informațiile corecte referitoare la produsele sau serviciile pe care le oferiți. Un afișaj pentru farmacie veterinară este modalitatea perfectă prin care îi puteți ține la curent cu diverse oferte la produse sau servicii dedicate animalelor de compania, ori alte informații de interes public, precum ora exactă sau temperatura exterioară.

SmarSoft Electronic vă stă la dispoziție soluții de afișaje pentru farmacii veterinare fabricate din elemente de o calitate superioară celorlalte variante existente pe piață. Tehnologia și originea componentelor care stau în spatele acestor afișaje pentru farmacii veterinare fac din produsele pe care le puteți comanda de pe această pagină unele extrem de valoroase pentru afacerea dumneavoastră.

Mai mult decât atât, vă punem la dispoziție varianta de a realiza soluții personalizate, în funcție de exigențele sau necesitățile dumneavoastră în ceea ce privește afișajele de farmacie veterinară.

Afișaje Electronice pentru Farmacie Veterinară, caracteristici

Mesajele afișate pe aceste reclame luminoase pot fi programate foarte ușor, cu ajutorul unui soft intuitiv instalat pe un PC. Folosim cele mai puternice LED-uri BROADCOM de pe piață, iar de aceea aceste afișaje de farmacie veterinară se bucură de o vizibilitate crescută atât pe timpul zilei, în cele mai defavorabile condiții de luminozitate, cât și pe timpul nopții. Complexitatea afișajelor de farmacie veterinară permite reglarea intensității luminii și adaptarea acesteia, în funcție de perioada zilei, pentru a fi în permanență vizibile de la la distante foarte mari.

Pentru fiecare produs pe care îl veți comanda din această categorie de afișaje farmacie veterinară veți primi o garanție, în funcție de preferințele dumneavoastră. Puteți opta între varianta PREMIUM, care presupune 3, 4 sau 5 ani de garanție, și varianta ULTRA-PREMIUM, care va asigura o garanție de 7 sau 10 ani a produselor noastre.

Vă stăm la dispoziție pentru orice informație suplimentară de care ați putea avea nevoie pentru a comanda un afișaj farmacie veterinară potrivit pentru afacerea pe care o reprezentați.

expand_moreVezi mai multexpand_more