Panouri electronice cu LED pentru Informare Trafic

SmarSoft Electronic vă pune la dispoziție produse PREMIUM din categoria panouri electronice trafic. Tehnologia avansată și componentele de cea mai înaltă calitate utilizate în procesul de producție fac din aceste panouri electronice trafic echipamente electronice cu un impact vizual excelent de la sute de metri distanță.

Fie că optati pentru garanția PREMIUM (puteți alege să beneficiați de 3, 4 sau 5 ani garanție) sau ULTRA-PREMIUM (7 sau 10 ani), produsul dumneavoastră va funcționa optim peste 10 ani, fiind proiectat în așa fel încât să își păstreze caracteristicile inițiale (aspect, uniformitate LED-uri, carcasă metalică, luminozitate) o perioadă foarte lungă de timp, în condiții grele și foarte grele de funcționare.

Panouri electronice cu LED pentru Informare Trafic, beneficii

Pentru că inovația tehnologică reprezintă un pivot important a activității noastre de producție, am dezvoltat cea mai performantă metodă de fabricare a acestor panouri electronice trafic, astfel încât fiecare model în parte să întrunească condițiile zonei unde se amplasează.

Inovația care stă la baza producerii unui panou electronic pentru trafic de la SmarSoft Electronic constă în combinarea mai multor tipuri de LED-uri, care ajută la uniformizarea unghiurilor de vizibilitate, atât pe timpul zilei, cât și pe cel al nopții.

Un panou electronic pentru trafic poate conține mesaje programabile electronic, de la un PC, precum ora, data, temperatura înregistrată sau situația în timp real a traficului, precum ambuteiaje, drumuri închise sau distanța până la următoarea stație de taxare de pe autostradă.

Orice produs comandat din categoria panouri electronice trafic va avea o carcasă din aluminiu eloxat, material rezistent la condiții meteorologice și temperaturi extreme, astfel încât, indiferent de sezon, afișajul cu LED să lumineze intens. Tehnologia care stă în spatele producerii unui panou electronic pentru trafic vă va permite reglarea culorilor panoului luminos și a animațiilor derulate, iar mesajele text vor fi bine conturate și foarte ușor vizibile de la distanțe foarte mari..

Vă stăm la dispoziție cu orice informație suplimentară de care aveți nevoie, pentru a alege un panou electronic pentru trafic.

expand_moreVezi mai multexpand_more
Sistem electronic cu LED-uri pentru INFORMARE TRAFIC

Sistem electronic cu LED-uri pentru INFORMARE TRAFIC

Sistem electronic cu LED-uri pentru INFORMARE TRAFIC. Sistemul este alcatuit din: - Panou electronic INFORMARE TRAFIC, 850 x...
visibility80mVizibilitate in metri.
desktop_windowsConexiune PC
wifiComunicatia wireless industriala prin XBee permite comunicatia cu afisajele LED de la distante cuprinse intre 50m si 1km
sort_by_alpha160mmFont
grain16mmPitch
Vezi detaliikeyboard_arrow_right