Afișaje cu LED-uri pentru PARCĂRI

Problema lipsei locurilor de parcare este o situație din ce în ce mai comună în toate orașele mari din țară. Îi puteți ajuta pe cei care vă calcă pragul firmei cu un afișaj de parcare, care să îi îndrume către locurile libere în care își pot lăsa mașina. 

SmarSoft Electronic vă sare în ajutor cu producerea la comandă de afișaje cu LED pentru parcări. Acest tip de panouri luminoase poate fi folosit fie pe postul de afișaj de parcare independent, fie integrat în aplicații care vă pot facilita gestionarea locurilor rămase libere în parcări. Avantajul de a utiliza totemuri pentru parcări este că veți oferi un plus-valoare clienților sau colaboratorilor interesați de afacerea dumneavoastră și veți evita supraaglomerarea spațiului administrat. 

Panourile luminoase din categoria afișajelor cu LED pentru parcări vor fi dotate cu un dispozitiv prin intermediul căruia panoul va fi conectat la rețeaua locală, ceea ce îi va permite modificarea afișajului în timp real. Valoarea contorului va fi stocată într-o memorie nevolatilă, astfel încât, în cazul întreruperii alimentării cu curent electric, ultima valoare înregistrată nu se va pierde. 

La comandarea oricărui afișaj LED pentru parcări puteți beneficia fie de garanția PREMIUM (alegeți 3, 4 sau 5 ani garanție) sau ULTRA-PREMIUM (7 sau 10 ani).

Pentru detalii privind produsele noastre și modul în care acestea sunt fabricate, ne puteți contacta aici.

expand_moreVezi mai multexpand_more