Cruci de Farmacie cu LED-uri - Vitrina

Din această categorie de produse puteți comanda afișaje electronice pentru vitrine de farmacie. Suntem încântați să putem sta la dispoziția dumneavoastră cu produse superioare celorlalte opțiuni de pe piață, folosind o tehnologie avansată de producere a afișajelor pentru vitrină de farmacie și doar componente de calitate. În acest mod, afacerea pe care o reprezentați va avea un impact vizual excelent de la o distanță foarte mare, indiferent de momentul zilei sau de condițiile meteorologice.

Peste 8 modele de cruci de vitrină pentru farmacie

Puteți alege din peste 8 de modele de cruci de vitrină pentru farmacie sau puteți comanda propriul design, în funcție de preferințele sau nevoile afacerii dumneavoastră. Tehnologia după care lucrăm a fost perfecționată de-a lungul experienței noastre, iar astăzi nume mari din industria farmaceutică, printre care Catena, Dona, HelpNet sau BellaDona au încredere în calitatea produselor noastre și folosesc cruci de farmacie pentru vitrină produse de SmarSoft Electronic.

O cruce de vitrină pentru farmacie pe care o puteți comanda din această categorie de produse va avea cele mai puternice LED-uri de la BROADCOM, care vor face din afișajul electronic ales de dumneavoastră unul clar și ușor de văzut de la zeci de metri distanță. Totodată, acesta va fi protejat de o carcasă din aluminiu eloxat, un material foarte rezistent, care va proteja crucea pentru vitrina de farmacie de praf, precipitații sau raze puternice. Astfel, afișajul electronic va fi rezistent și va lumina pentru foarte mult timp cu aceeași intensitate și claritate a caracterelor sau a animațiilor.

Calitatea crucilor de vitrină pentru farmacie este susținută și de o garanție îndelungată, în funcție de preferințe. Puteți opta între varianta PREMIUM, care presupune 3, 4 sau 5 ani de garanție, și varianta ULTRA-PREMIUM, care va asigura o garanție de 7 sau 10 ani a produselor comandate din această categorie de afișaje pentru vitrină de farmacie. Oricare ar fi opțiunea dumneavoastră, vizibilitatea și claritatea mesajelor care rulează pe o cruce de vitrină pentru farmacie vor fi perfecte în orice moment al zilei.

Vă stăm oricând la dispoziție pentru informații suplimentare de care ați putea avea nevoie la comanda unei cruci de vitrină pentru farmacia dumneavoastră!

expand_moreVezi mai multexpand_more
Cruce farmacie 600 x 600 ELEGANCE, model VITRINA

Cruce farmacie 600 x 600 ELEGANCE, model VITRINA

Dimensiuni 600mm x 600mm x 74mm Cruce de farmacie de vitrina, afiseaza mesaje programabile, ora, data. Efecte pentru atragerea...
visibility50mVizibilitate in metri.
desktop_windowsConexiune PC
wifiComunicatia wireless industriala prin XBee permite comunicatia cu afisajele LED de la distante cuprinse intre 50m si 1km
sort_by_alpha150mmFont
grain20mmPitch
Vezi detaliikeyboard_arrow_right