Cruci de Farmacie cu LED-uri - Gama SEMNALIZARE, model CADUCEU

Cu o experiență de peste 12 ani în producția de cruci de farmacie și afișaje LED pentru farmacii, SmarSoft Electronic a câștigat o reputație solidă în sectorul farmaceutic. Majoritatea jucătorilor importanți de pe piața farmaceutică, așa cum este cazul Farmaciilor Catena, HelpNet, Dona sau Belladona, adică mai bine de 80% dintre farmaciile românești, au avut încredere în soluțiile noastre de afișare electronică pentru proiectarea și fabricarea din componente de o calitate superioară celorlalte opțiuni de pe piață.

Printre produsele preferate ale acestor companii s-au numărat și modelele de cruce cu LED-uri model caduceu, simbolul internațional al oricărei farmacii. Proiectate pentru o funcționare impecabilă și de lungă durată în mediul extern, aceste cruci cu LED-uri model caduceu pot fi ușor observate de la o distanță mare, de câteva sute de metri, mulțumită tehnologiei și a LED-urilor de o calitate incontestabilă pe care acestea le conțin.

Produsele noastre premium din categoria de cruci cu LED-uri model caduceu vor face farmacia pe care o reprezentați vizibilă indiferent de momentul zilei sau de condițiile meteorologice, acestea fiind fabricate pentru a rezista la temperaturi extreme, precipitații abundente sau praf.

Vă stăm la dispoziție cu peste 100 de modele de cruci de farmacie dintre care puteți alege varianta care vă avantajează cel mai mult. Fiecare dintre acestea folosește peste 6000 de leduri și peste 60 de animații spectaculoase și unice, care pot fi controlate simplu, dintr-un soft intuitiv care se instalează pe un PC din locația dumneavoastră. Modelul preferat de cruce cu LED-uri model caduceu va fi protejat de o carcasă din aluminiu eloxat, un material extrem de rezistent la condiții grele și foarte grele, care îi va asigura o garanție îndelungată.

Pentru orice informație suplimentară de care aveți nevoie referitor la comanda unei cruci cu LED-uri model caduceu vă stăm la dispoziție.

Cruci de Farmacie cu LED-uri - SEMNALIZARE CADUCEU, beneficii

Poate aveți nevoie de o cruce extrem de complexă, din gama business cu peste 6000 de leduri și peste 60 de animații spectaculoase și unice, sau poate aveți nevoie de un model de o complexitate redusă, dar de impact foarte bun pe timp de zi în soare, care sa semnalizeze farmacia dumneavoastră de la distanțe mari. Indiferent de ce căutați, la noi cu siguranță veți găsi. Iar dacă modelul nu se regăsește în oferta standard, putem concepe și realiza orice model personalizat de cruce de farmacie, astfel încât să fiți unic.

Inovația care stă la baza producerii unei cruci de farmacii de la SmarSoft Electronic constă în combinarea mai multor tipuri de LED-uri, care ajută la uniformizarea unghiurilor de vizibilitate, atât pe timpul zilei, cât și pe cel al nopții. O cruce de farmacie poate conține mesaje programabile electronic, de la un PC, precum ora, data sau temperatura înregistrată. în funcție de modelul ales, puteți beneficia de zeci de de animații spectaculoase specifice cu rol informativ, pe care să le afișați pe o cruce de farmacie, care vor avea un impact excelent atât privite frontal, cât și din lateral.

Orice produs comandat din categoria cruci farmacii va avea o carcasă din aluminiu eloxat, material rezistent la condiții meteorologice și temperaturi extreme, astfel încât, indiferent de sezon, crucea de farmacie va lumina intens. Tehnologia care stă în spatele producerii unei cruci de farmacie vă va permite reglarea intensității luminoase de la calculator, în funcție de preferințele dumneavoastră. Culorile panoului luminos permit o vizibilitate crescută a animațiilor derulate pe crucea de farmacie, iar mesajele text sunt bine conturate.

Vă stăm la dispoziție cu orice informație suplimentară de care aveți nevoie, pentru a alege crucea de farmacie potrivită afacerii dumneavoastră.

expand_moreVezi mai multexpand_more