Cruci de Farmacie cu LED-uri - Ora-Data-Temperatura-Mesaje

Clienții afacerii pe care o reprezentați merită să primească întotdeauna informații corecte referitoare la ofertele la medicamente sau suplimente alimentare ori serviciile pe care le oferiți, dar și la ora, data sau temperatura înregistrate. Acest lucru este posibil mulțumită produselor premium pe care vi le putem la dispoziție în această categorie.

SmarSoft Electronic proiectează și produce cruci de farmacii cu afișaj electronic al datei, orei, temperaturii sau al oricărui alt tip de mesaj pe care doriți să îl transmiteți. Impactul vizual al acestora va fi unul excelent și ușor de urmărit de la sute de metri distanță. Puteți comanda o cruce de farmacie cu afișaj programabil cu ajutorul unui soft intuitiv, care se instalează pe un PC.

Pentru acest tip de produs din categoria de cruci pentru farmacii, puteți opta pentru o garanție de 3, 4, 5, 7 sau 10 ani, în funcție de preferințele dumneavoastră, având convingerea că produsul pe care îl veți comanda va funcționa optim peste 10 ani de la data achiziției, fiind proiectat să reziste la temperaturi extreme sau condiții meteorologice grele, păstrându-și caracteristicile inițiale (aspect, uniformitate LED-uri, carcasă metalică, luminozitate) un timp îndelungat.

Alegeți o Cruce de Farmacie cu LED-uri - Ora-Data-Temperatura-Mesaje, pentru mai multă vizibilitate

O cruce de farmacie cu afișaj programabil va asigura o proiectare clară a mesajelor, cu ajutorul a peste 2000 de LED-uri super-bright, care sunt vizibile de la o distanță mare atât pe timpul zilei, cât și pe cel al nopții, din orice unghi. Caracterele din cadrul afișajului electronic vor fi bine conturate, iar viteza de proiectare a acestora poate fi controlată foarte simplu din softul de pe calculator.

Din categoria de cruci de farmacii cu afișaj programabil puteți comanda produsul care vă întâlnește nevoile sau exigențele, ori puteți opta pentru comandarea unui afișaj electronic creat special pentru afacerea dumneavoastră, care va asigura proiectarea unor animații unice. Fiecare produs va fi protejat cu ajutorul unei carcase din aluminiu eloxat, un material extrem de rezistent la factorii externi.

Suntem încântați să vă oferim orice altă informație de care ați putea avea nevoie pentru a comanda o cruce de farmacie cu afișaj programabil așa cum vă doriți.

expand_moreVezi mai multexpand_more